SKANDALOZNA STRALETA IZ RIJALITIJA postala desna ruka Donatele Versaće! A evo čime je osvojila legendu mode!

0
379

Donatelu Versaće mnogi smatraju živom legendom mode, a, po svemu sudeći, tu čast da sarađuje sa njom dobiće nekadašnja učesnica rijalitija “Parovi”.


Riječ je o Nataši Šaviji koja se nakon ušešća u pomenutom TV formatu okrenula modi, a brojne pripadnice džet-seta su nosile njene kreacije.

Nataša je prošlog mjeseca boravila u Milanu gdje je na jednom događaju upoznala slavnu dizajnericu i sa njom dogovorila saradnju.

– Šavija se uz pomoć prijatelja našla na jednoj konferenciji o modi, kojoj je prisustvovala i slavna Italijanka. Tu su porazgovarale, a Nataša joj je rekla da je kreatorka i zamolila Donatelu da pogleda njene radove. Poslala je njenom timu modele i crteže i njima se to svidjelo – ispričao je izvor, piše informer.rs.

– Šavija će se uskoro preseliti u Milano zbog tog posla. Biće među Donatelinim bližim saradnicima. Presrećna je zbog toga. Očigledno su kliknule i dopale se jedna drugoj.

– Ne bih ništa otkrivala. Sve će se objelodaniti kad za to dođe vrijeme – kratko je poručila nekadašnja rijaliti zvijezda.
Izvor: expresstabloid.ba