SKANDAL U “ZVEZDAMA GRANDA”!Ovu scenu su IZREZALI I NIKADA NIJE EMITOVANA: Pjevač pljunuo Jelenu, A ONDA JE ONA POLUDJELA I NASTAO JE HAOS!

0
881

Muzički show “Zvijezde Granda” su zasigurno jedan od najpopularnijih televizijskih nathecanja u regiji ako se dovede u pitanju muzički talenti. Sami počeci ovog showa sežu iz 2004. godine, a svake godine sve više napreduje i interej za njega sve više raste.

Gotovo hiljade takmičara prošlo je kroz ovaj show, a neki od njih su već ostvareni pjevači, sa već gotovo zavidnom karijerom.

Međutim, ono što zaista krasi ovaj show svakako su članovi žirija koji svaki na svoj način ocjenjuju, hvale i kritiziraju takmičare. Sigurno jedna od najupečatljivijih članova žirija je Jelena Karleuša, koja je poznata po tome što nema dlake na jeziku, i po tome što svima sve kaže u lice. Često se znalo desiti da natjecatelje stavlja u vrlo neugodne situacije, u kojima se ne snalaze baš najbolje, dok drugi već reaguju na način koji niko ne bi očekivao od njih, pa čak ni žiri.

Pored toga što veliki broj ljudi sumnja u njene vokalne sposobnosti, to ne sprečava Jelenu da ukaže da neke nedostatke svojih natjecatelja u pjevanju, koje mnogi od njih ne prihvataju baš najbolje.

Jedan slučaj u velikoj sobi prepričava slučaj iz prošle sezone u kojem je Marija Šerifović svima u studiju otkrila da joj je jedan od takmičara poslao SMS poruku, kako bi ga podržala, ako postoji ikakva mogućnost u njegovom nastupu, što se ostatku žirija nije svidjelo. Posebno je bila glasna Jelena, što se natjecatelju nije svidjelo, pa je sišao do žirija, i pljunuo Karleušu. Produkcija je odlučila da snimku izbriše tako da se ta scena nikada nije emitovala.

Izvor: magazindan.info