SKANDAL U GINEKOLOŠKOJ ORDINACIJI UGLEDNOG LJEKARA: Jedna pacijentkinja je prepoznala SEBE NA INTERNETU, a onda ISPLIVALE SVE PREVARE

0
768
Profimedia

Šokantne i zastrašujuće slike stižu iz ordinacije ginekologa.

Ukrajinski ginekolog Vičeslav Tripolko u svom posjedu ima na desetine snimaka svojih pacijentkinja, a snimke je, kako se ispostavilo, dugo rasturao kao po***grafski sadržaj.

Sve je otkriveno kada je jedna od pacijentkinja prepoznala samu sebe na ginekološkom stolu na jednoj stranici.

Sve se dešavalo u njegovoj klinici u Odesi, a žena koja je samu sebe prepoznala prijavila je ginekologa.

Profimedia

Sve ih je, ispostavilo se, snimao skrivenom kamerom u toku pregleda a potom snimke prodavao.

Trenutno policija istražuje cijeli slučaj.

Ginekolog je optužen za ilegalnu proizvodnju i distribuciju po***grafije, a za to može da dobije najviše sedam godina zatvora.

Profimedia

Inače, ukrajinski mediji navode da se radi o “uglednom i popularnom” ginekologu. On nije zadržat u pritvoru do kraja istrage, ali mu je otkazan najam ordinacije i ukinuta mu je licenca.

Inače, na suđenju je ovaj ginekolog sve negirao.

On misli da je samo figura u nečijoj prljavoj igri. Optužio je neke druge ginekologe da su postavili kameru u njegovoj ordinaciji i onda objavili snimke na internetu. Svako je mogao da postavi tu kameru. Treba dokazati da je upravo Tripolko snimao sve i onda još distribuirao – ukazuje pacijentkinja na potencijalne probleme.

Profimedia

Optuženi ginekolog tvrdi da je ljetos instalirao novi alarm u klinici i smatra da je u tom periodu bilo ko mogao da postavi skrivenu kameru. Ipak, neki snimci nastali su i ranije i na po*** stranici su objavljene prije tog događaja, što se lako utvrdilo.

Fenserka.com/Žena.rs