SKANDAL NA POMOLU: Kad vidite ŠTA RADI ČOLINA NASLJEDNICA bit će vam jasno zašto je pjevač ZABRINUT U POSLJEDNJE VRIJEME

0
662

Živa legenda domaće muzičke scene Zdravko Čolić ima dvije kćerke, Unu Zvezdanu i Laru.

Njegova starija nasljednica pojavila u spotu za pjesmu “Esma”, a sada pokazuje želju da postane poznata ličnost, baš kao njen tata.

– Okej je Una, dobro uči, ali malo i popušta sa gradivom… I tata je tako. (smijeh) Izlazi ona već uveliko, ali ne može duže bez roditelja, takvo je vrijeme. Obožava klubove, a voljela bi da postane poznata i kada se bude odlučila za to imaće moju podršku, sad je tom dobu kad sve njene drugarice žele isto, šta ćemo – navodi Zdravko za regionalne medije, pomirljivim tonom, dodavši da kćerke ne vole da slušaju njegovu muziku.

Podsjećamo da Una pohađa najbolju i najskuplju privatnu gimnaziju u Beogradu, u kojoj je trenutno na završnoj godini. Jedan od njenih najboljih drugova iz škole je sin pjevača Bobana Rajovića mladi fudbaler Andrija.

PrIJe gimnazije na Košutnjaku, Una je završila u istom obrazovnom centru i osnovnu školu, koju trenutno pohađa Zdravkova mlađa kćerka Lara.
Izvor: hayat.ba