ŠJEĆATE SE LI SE PRELIJEPE ŠEHERZADE! Već neko vrijeme se ne pojavljuje u javnosti, a sad je objavila TRUDNIČKE FOTOGRAFIJE! Stomak do zuba, pogledajte kako izgleda! NIKADA JE NE BISTE PREPOZNALI!

0
546

Turske glumačke zvijezde i bračni par Bergzar Korel (36) i Halit Ergenc (49) na sedmom su nebu. Uživaju u blaženom stanju i iščekuju dolazak na svijet svog drugog djeteta.

Za razliku od prvih mjeseci trudnoće kada je Berguzar od paparazza velikom torbom skrivala stomak, i krila trudnoću, u visokom stadijumu rado pozira fotoreporterima. Krajem ljeta, nakon što su turski mediji objavili da glumica čeka drugo dijete, Berguzar je potvrdila lijepu vijest.

-Kao što ste mogli pročitati u vijestima, Halit i ja čekamo drugo dijete. Riječima vam ne mogu opisati našu sreću, trudnoća je blagoslovljeno stanje i upravo se tako i osjećam. Jako smo sretni i zahvaljujemo se na lijepim željama – kazala je veselo novinarima, koji je prate u stopu. Termin porođaja je proljeće.

Ljubav između dvoje glumaca planula je na setu serije “1001 noć”, u kojoj je Berguzar igrala lik Šeherzade, a Halit, Onura. Malo ko je znao da ljubavne iskrice među njima gore i nakon što se kamere ugase,što je i razumljivo, budući da je Halit tada još uvijek bio u braku sa glumicom Gizem Soysaldı.

Brak je pukao, a Halit i Berguzar su se vjenčali, te su ubrzo dobili sina Alija, koji danas ima devet godina.
Izvor: avaz/azra.ba