SJEĆATE LI SE TRI BRATA I TRI SESTRE, PROŠLO JE 15 GODINA OD SNIMANJA SERIJE: Evo gdje su oni danas! (FOTO)

0
1221

Osveta ljubavi ili u španjolskom originalu poznata pod nazivom Pasión de Gavilanes, kolumbijska je telenovela produkcijske kuće Telemundo.

Sa snimanjem je započeta 2003. godine, a na malim ekranima mogli smo pratiti 188. nastavaka. Radnja prati priču o trojice braće i tri sestre, koji u jeku želje za osvetom spoznaju moć prave ljubavi.

Juan i Norma, Oscar i Jimena, Franco i Sara…svaki obožavatelj serije imao je svoj omiljeni par. 

Originalna sapunica je snimljena još 1994. godine pod nazivom “Las aguas mansas”, a zanimljivo je da te tada lik mladog Oscara Reyesa odglumio kolumbijski glumac Juan Sebastián Aragón, koji će u drugoj verziji odigrati lik jednog od glavnih negativca Armanda Navarra.

Ipak, svjetsku slavu osigurala joj je upravo verzija iz 2004. godine, koja je i hrvatsku publiku uspješno držala u neizvjesnosti pred malim ekranima.

Lijepa kolumbijska glumica Danna Garcia utjelovila je lik najstarije sestre Norme. Ova danas 41-godišnjakinja je po završetku serije ostvarila najzapaženiji glumački uspjeh od svojih kolega te je zaigrala u nizu uspješnih telenovela. Prije dvije godine ostvarila je svoj dugogodišnji san i postala majka dječačića Dantea s kojim trenutačno živi Miamiju.

Njezinu mlađu sestru Jimenu utjelovila je Paola Rey, koja je u to vrijeme bila medijski vrlo traženo lice. Jedna od najljepših Kolumbijki danas je okrenuta obiteljskom životu i rjeđe se pojavljuje na malim ekranima.

Uloga najmlađe sestre Sare pripala je Natasha Klauss, urugvajskoj glumici litvanskih korijena, koja je u naredim godinama nastavila više-manje uspješno gostovati u različitim TV formatima, a osim glumom bavila se i dizajnom nakita.

Najstarijeg brata Juana Reyesa je utjelovio poznati kubanski sek.s simbol Mario Cimarro. Nakon “Osvete ljubavi”, svijet sapunica je zapalio i ulogom u “Ljubavi bez predaje”, još jednoj uspješnici iz svijeta sapunica koju smo mogli pratiti na domaćim ekranima. Glumac je neko vrijeme isključivo radio u Americi, a svijetu telenovela vratio se 2016. kriminalističkom serijom “Vuelve temprano” (Vrati se rano). Na oduševljene svih obožavateljica u 49-godini života i dalje izgleda sjajno.

Venecuelanski glumac Juan Alfonso Baptista odigrao je ulogu Oscara Reyesa. Zanimljivo, ovaj 42-godišnjak je stekao diplomu stomatološkog fakulteta, a umjesto ortodoncijom, uz glumu se bavio i fotografijom.

Uloga Franca Reyesa bila je velika prekretnica u glumačkoj karijeri tada 27-godišnjeg argentinskog glumca Michela Browna te ga je vinula u zvjezdanu orbitu. Svoj zvjezdani status Michael zadržao je sve do danas, a ljubiteljice njegova lika i djela mogu ga pratiti u novim uspješnicama iz produkcije Telemunda.

Izvor:24sata