SEVERININ BIVŠI MUŽ NE PRESTAJE DA JE VRIJEĐA NI NAKON ŠTO JOJ JE UZEO SINA, ono što je najavio da će uraditi pjevačici LEDI KRV U ŽILAMA!

0
614

Milan Popović dao je intervju u kojem je pričao o odluci Općinskog građanskog suda po kojoj njegov i Severinin sin Aleksandar sada živjeti s ocem, a majku će viđati u periodima koje je sud odredio.

Pričao je Milan i o Severini i njezinim potezima nakon odluke suda. Na pitanje je li očekivao kako će javnost stati na Severininu stranu nakon ovakve sudske odluke, Popović je rekao kako nisu javnost javne osobe koje u medijima daju podršku Severini.

“Šta je sa svim očevima i majkama kojima javnost nije dostupna, a koji zajednički odgajaju svoju djecu, u miru i harmoniji. Oni najbolje znaju koliko je važna uloga i jednog i drugog roditelja u životu svakog djeteta i mir među njima. Nemojte me provocirati da vam komentiram te javne osobe koje su stale na Severininu stranu”, rekao je Popović za Kurir.

Rekao je i kako ovakva odluka suda nije presedan te da u posljednje vrijeme sudovi u Hrvatskoj sve češće donose ovakve odluke, a dodao je i kako se na sve načine trudi zaštititi privatnost svog sina.

Nakon donošenja odluke suda Popović je u svojim javnim nastupima isticao kako uvijek ima mjesta za dogovor, ali će majka njegovog sina sada morati poštovati ono što je za dobrobit njihovog djeteta.

Foto:Instagram

Postavljeno je tako Milanu Popoviću pitanje u ovom intervju može li zamisliti situaciju u kojoj on i Severina sjede za istim stolom kako bi postigli dogovor.

“Situaciju mogu zamisliti, ali ne mogu zamisliti da se Severina pridržava dogovora, osim kad se on zove – presuda nekog suda. Postoje vrlo jaki razlozi zbog kojih ova priča, i pored moje najbolje volje, nikada nije mogla završiti drugačije. O njima će javnost vrlo brzo saznati. To će biti novo, neizbježno poglavlje u životu jedne dive”, rekao je Popović.
Komentirao je i Severinine izjave i upućene sinu nakon sudske odluke i rekao kako je neodgovorno što majka na takav način manipulira javnim mišljenjem.

Izvor: radio.sarajevo