SEVERINA POD NADZOROM PSIHOLOGA NAKON ŠTO SU JOJ ODUZELI SINA: Savjetovali su joj samo jedno i ona je poslušala – OVO JE POTAZ OČAJNE MAJKE

0
652

Severina vodi bitku na sudu za strateljstvo nad sinom.

Privremeno starteljstvo dato je njenom bivšem mužu, a ona će sina da viđa samo 88 sati mjesečno.

Ovo je bio šok za majku kojoj su nakon sedam godina odveli sina iz zagrljaja, kako pišu mediji psiholog joj je avjetovao da svoju bol prenese na papir, što je i uradila, a njeno pismo odetom sinu prenosimo u cjelosti:


“Znaš sine,
to su samo neki papiri koje je netko ispisao i postoje neka slova koja je netko natipkao u riječi, koja ne vrijede za nas dvoje.
Oduzeli su nas jedno od drugog fizički, ali to je sve što su mogli.
Nakon 7 ipo godina sada su mi dali da te viđam 88 sati mjesečno. Hej, pa to je ipak 88 sati. Mogli su i manje, sve su mogli i sve su napravili da nas povrijede.


Ali, znaš šta sve mi možemo, ti i ja s 88 sati? Možemo čuda. Dali su mi da dvaput mjesečno mogu prespavati s tobom i uspavati te…. Hej, koliko se mi možemo ispričati za te dvije večeri, oni ne mogu ni zamisliti. Sve druge večeri mama će te zamišljati. Jer ti se pretvaraš u svaku moju misao i svaka moja misao se pretvara u tebe.


Mogu mi te neki strani ljudi zabraniti, ali mi ne mogu zabraniti da te volim, da mislim na tebe svaku sekundu. Ovo je, sine, samo ružan san i mama obećava da ćemo se brzo probuditi.
Opet ćemo se mi uspavljivat svaku večer, a o tome će odlučiti “gospodin vrijeme”. Dotad, mama je uvijek uz tebe i ovo će brzo proći, sine.
Oprosti što ti nisam stigla ni objasniti šta se jučer dogodilo, imali smo puno važnijih stvari… Gledali smo “Toy story 4”, pa smo pekli palačinke, pa smo se igrali zoološkog… Nije bilo vremena za tugu, ni za objašnjenje… Morala sam te odvesti… Išli smo sa osmijehom.


Te čudne riječi koje postoje samo na papiru, ali ne i u stvarnosti, napisala je jedna teta koja ne zna tko smo mi i koja se igra s nama… Teta je na višem nivou igrice. Uvela je nova pravila u igricu zvanu “hrvatsko pravosuđe”.
Mi samo nismo ovo ni slutili, nismo znali pravila. To su njena pravila, njihova, ne naša.


Samo ti meni budi dobro i sve će biti dobro. Mama je dobro, Robyne moj, tvoj Batman te čeka.
I Oprosti im sine, jer stvarno ne znaju šta čine….”