SESTRE BEKVALAC SU PRAVE LJEPOTICE, A TEK DA VIDITE NASLJEDNICE: Prelijepe su, izgledaju BRUTALNO DOBRO! (FOTO)

0
876
Foto:Instagram

Natašina i Kristinina starija sestra Dragana podjednako je lijepa i uspješna, a o ljepoti njenih kćerki će se pričati danima.

Foto:Instagram

Nataša Bekvalac, zahvaljujući uspješnoj muzičkoj karijeri spada među najpopularnije pjevačice na našim prostorima. Zahvaljujući svojoj ljepoti, ali i nevjerovatnoj energiji Nataša se uvijek nalazi u centru medijske pažnje.

Foto:Instagram

Natašina mlađa sestra Kristina, modna dizajnerka, javnosti se predstavila učešćem u rijaliti programu Survivor. Tada je prikupila brojne simpatije, a očigledno je da po ljepoti ni malo ne zaostaje za Natašom. Izuzetno uspješna u svom poslu, Kristina je posvećena i porodici, a sa svojim suprugom Ivom Martinovićem prije godinu dana dobila je i drugo dijete, dok već imaju devetogodišnju nasljednicu Petru.

Foto:Instagram

Natašina i Kristinina starija sestra Dragana podjednako je lijepa i uspešna, a o ljepoti njenih kćerki će se pričati danima.

Foto:Instagram

Nataša i Kristina su izuzetno vezane, a svoju emociju prenose na svoje nasljednike. Međutim, ono što je manje poznato jeste da Nataša i Kristina imaju stariju sestru Draganu koja se ne eksponira u javnosti. Baš kao i Nataša i Kristina, i Dragana je plavuša anđeoske ljepote, a njena kratka kosa ističe njene savršene crte lica. Kao i njene mlađe sestre i Draganina profesija je usmjerena ka polju ljepote. Najstarija sestra Bekvalac ima svoj studio ljepote i izuzetno je uspješna u svom poslu.

Foto:Printscreen/Instagram

Iz braka sa Dragana Mihailom Šekularcem ima dvije odrasle kćerke koje su takođe jako vezane, a kada je riječ o ljepotu nemoguće je utvrditi koja je ljepša. Jedno je sigurno, Dragana je ponosna na svoje nasljednice.

Foto:Printcreen/Instagram

Teodora i Sara pravi su ponos voje majke, naravno i tetke.

Fenserka.com/Kurir.rs