SEKA ALEKSIĆ JE GLUMILA U FILMU MI NISMO ANĐELI: Zbog te uloge se posvađala sa ovim glumcem, KAKO MU JE TEK ODBRUSILA!

0
2143
Foto:Prinstcreen/Mi nismo anđeli

Više se nikada nije pojavila u filmovima, već se držala isključivo svoje profesije

Mnoge pripadnice domaće estrade su se oprobale i kao glumice, a među njima našla se i Seka Aleksić.

Foto:Prinstcreen/Mi nismo anđeli

Ona se prije nekoliko godina našla u filmu “Mi nismo anđeli 3: Rokenrol uzvraća udarac”, a njen debi pred kamerama je izazvao oprečne reakcije. Nakon toga je uslijedila i epizodna uloga u seriji “Ljubav, navika, panika”, ali se Seka više nikada nije pojavila u nekoj drugoj roli, iako je imala brojne ponude.

Foto:Prinstcreen/Mi nismo anđeli
  • Ovo je jedno divno iskustvo, glumci su zaista divni, družili smo se lijepo. Ja sam dolazila i na snimanja kada nisam imala ništa posebno da radim, to je jedan zaista drugačiji i poseban svijet – izjavila je svojevremeno Aleksićeva, a kada se pročulo da treba da se pojavi u filmu “Milioner u telu siromaha”, glumac Irfan Mensur je oštro negodovao povodom toga.

Tim povodom mu je Seka odgovorila putem društvenih mreža.

Foto:Prinstcreen/Mi nismo anđeli
  • S ljubavlju za gospodina Irfana Mensura: Vidim da Vas je “zaboljela” uloga koju sam dobila… Planirala sam ako je prihvatim, da veći dio novca od mog honorara poklonim djeci bez roditelja i bolesnoj djeci iz humanitarne organizacije Novi Beograd “Jednaka šansa za sve” … Evo sa zadovoljstvom je prepuštam Vama, pa poklonite Vi svoj honorar onima kojima je to neophodno! Učinite lijepu stvar, osjećaćete se bolje, nestaće gnev koji trenutno imate, vjerujte mi! Želim Vam sve najljepše!

Fenserka.Espreso.rs