Saznao da mu DJEVOJKA BOLUJE OD RAKA, dao otkaz i otišao na DRUGI KRAJ SVIJETA: Hiljade čitaju ovo, u isto vrijeme i PRETEŠKO I PRELIJEPO

0
532
Foto:Facebook

Dejv Batler (31) iz Kanade nije se uopšte dvoumio kada je saznao da njegova djevojka Emili Gozlin (31) boluje od raka jajnika. Znao je šta treba da uradi.

Za nekoliko dana Dejv Batler je dao otkaz, spakovao se i preselio u Veliku Britaniju kako bi uz nju.

Bilo je to u martu ove godine, piše “Dejli mejl”.

Dejv je ovakvu odluku donio poslije samo nekoliko mjeseci vezi. Nije mario za to, znao je da mora da bude u njenoj blizini.

“Jedna pozitivna stvar vezana za strašnu dijagnozu je to što smo počeli da živimo zajedno prije nego smo planirali, iako situacija baš nije onakva kako smo to zamišljali. Nema sumnje da su mjeseci koje smo proveli u Londonu ojačali našu vezu. Sve vrijeme je bio uz mene. Iako bi naš prvi plan bio i te kako lakši, nikada ne bih mijenjala ova iskustva i vrijeme koje smo proveli zajedno”, rekla je Emili koja je sa Dejvom planirala da žive u Kanadi, ali su to pomjerili zbog njene bolesti.

O LJUBAVI EMILI I DEJVA

Foto:Facebook

Ljubavna priča koju čitaju hiljade ljudi počela je na filmski način.

“Odmah sam znala da ima nešto posebno vezano za Dejva i bila sam toliko uzbuđena što ćemo zajedno da gradimo budućnost. Dok sam živjela u Londonu, proveli smo duge sate i sate planirajući naš život, kako ćemo dekoristi naš stan, gdje ćemo sve putovati i šta želimo da sve radimo zajedno”, ispričala je Emili koja je jedno vrijeme živjela u Ontariju u Kanadi gdje je radila na razvoju porodičnog brenda “Goslings Rum”.

Na predstavljanju brenda u Vankuveru srela je Dejva, koji je tada bio direktor vinskog restorana.

U trenu su osetili snažnu hemiju. Emili se zabrinula jer je znala da se uskoro seli u London. To ih, srećom, nije spriječilo da započnu vezu na daljinu.

Foto;Facebook

KAKO SE BOLEST JAVILA

Daljina nije uticala na osjećanja. Idilu je bolest pokvarila.

Emili je počela da se jako znoji noći. Prvi simptomi bolesti bili su bolovi u bubrezima, hroničan umor. Stanje se sve više pogoršavalo.

Ljekar je prvo sumnjao na stres iličir na želucu. Ubrzo je uslijedila dijagnoza raka jajnika.

Dejv je to saznao u pet sati ujutru kada su mu javili vijesti.

“Malo sam se tresla, ali bila sam zapravo vrlo mirna s obzirom na situaciju. U tim trenucima vaš um kao da pređe u “način rada preživljavanje”, istakla je Emili.

Dobra strana bila je to što je rak otkriven u ranom stadijumu.

Čim je stigao u London, Dejv je snažno zagrlio Emili.

“Čekanje dase ja preselim u Vancouver u tom trenutku nije dolazilo u obzir jer je tumor bio previše agresivan pa su istog dana britanski ljekari počeli s hemoterapijom. Imali smo samo sat vremena prije nego što sam morala da se vratim u bolnicu. Otišli smo u obližnji park. Tamo mi je rekao da će dati otkaz i ostati u Londonu sa mnom. Osjetila sam ogromno olakšanje, ali u to vrijeme sam bila i veoma ljuta što rak nije poremetio samo moj život, već i njegov”.

Emili je nakon hemoterapija imala operaciju kojom joj je uklonjen desni jajnik, desni jajovod, slijepo crevo i limfni čvorovi.

Sve je dobro podnijela, a vremenom je dovoljno ojačala da je mogla da putuje. Dejv je, naravno, sve vrijeme bio uz nju.

“On je najjači čovjek kojega sam ikada upoznala i bio je uz mene na svakom koraku. Imam osjećaj kao da se poznajemo cijeli život”, poručila je Emili.

Fenserka.com/Žena.blic.rs