Saznajte među kojim horoskopskim znakovima se kriju najbolje žene za brak!

0
445

Sve su žene super, ali su neke ipak bolje i od najboljih.


Rak
Kada jednom osvojite Račicu, ona će vas voljeti skoro bezuslovno i biće spremna čak i na kraj svijeta da ode sa vama ili zbog vas. Njena osjećanja su uvek intenzivna. Uz nju ćete najzad spoznati šta znači imati pored sebe pravo žensko. Ona je spremna sve da učini kako bi izabranik njenog srca bio najsrećniji čovjek na svijetu.

Pošto je sklona dramatičnom doživljavanju svega u životu, uz nju vam je pozorište u kući zagarantovano. Ali to je mala cijena koju treba da platite za život u oazi poput one iz “Hiljadu i jedne noći”. Pored nje ćete živjeti kao “bubreg u loju”, okruženi uvijek najukusnijim jelima i udobnošću pažljivo opremljenog doma. Takvoj ženi bi svaki muškarac trčao u zagrljaj nakon napornog dana na poslu! Mesečni horoskop za mart 2015: Inostranstvo, brak, iznenadne komplikacije!


Djeca su za nju svetinja i uvek će njihove potrebe stavljati ispred svojih. Tu na scenu stupate vi, da je odmjenite, ili joj priuštite malo odmora i uzvratite sve ono što čini za vas. A sve što od vas očekuje je da je mazite, pazite i budete iskreni.

Lav

Lavica je jaka i otresita, prava ženka i ratnica. Ovo je žena nevjerovatne snage i sposobnosti, ali je i njoj potreban neko kada se poklopac na tegli od krastavčića zaglavi. Ona traži jednakog sebi, pa pored nje nikako nećete biti samo običan čovjek, vec supermen! Obožavaćete je, jer nikad neće morati da uradi ama baš ništa posebno, da bi ste je obožavali. I uvijek ćete se pitati u čemu je caka?


Sve što radi za vas, ona radi cijelim svojim bićem. Nećete sresti ženu koja će vas velikodušnije voljeti od nje. Kad se ljuti, ljuti se najlepše na svijetu. Kad zahtjeva, svaka njena želja za vas je zapovijest. Uz nju ćete najzad spoznati šta je nesebična i prava ljubav. Ona se i za svoju decu bori poput lavice. Uvek će biti tu i na oprezu. Teško onom ko pokuša da im učini nažao, ili kaže nešto ružno. Od vas zahteva samo da je obožavate, a šta je to u odnosu na zanos koji vam pruža

.
Jarac
Pred ovom ženom bi svako pao na koljena, pa zašto to ne biste i vi? Jaka kao crna zemlja, podnijeće sve, a dok ulaže nadljudske napore da uradi šta je naumila, nećete primjetiti ni kap znoja na njenom plemenitom čelu.
Ono što bi svakom prosječnom muškarcu slomilo kičmu, ova dama će izneti tako nenametljivo i dostojanstveno, da ćete se zapitati da li ste je uopšte dostojni? Ako zaključite da jeste, budite sigurni da će vaša ljubav goreti postojano i toplo, kada sve ostale budu sagorjele.

Održavaće je plamen njene odgovornosti, dužnosti i posvećenja. Sa njom svaki dan neosjetno postajete sve bolji i bolji, dok jednog dana ne shvatite da ste od žabe postali princ koji uživa poštovanje i autoritet svih oko sebe. Ona je ta koja vas je voljela i dok ste bili “niko”, a uz nju ćete sigurno postati “neko” – čovek vrijedan pažnje, stabilan, jak, odgovoran. Ona ne živi u fantaziji, već je čvrsto na zemlji i dobro zna šta od koga može da očekuje.

Foto:Ilustracija


Ako ste takvu ženu uspeli da privučete, a pitate se kako vam je to pošlo za rukom, znajte da vas ona možda i bolje vidi nego što vi vidite samog sebe. Ona zna koliki ste čovijek i koliko vrijedite. Daće sve od sebe da iz vas izvuče ono najbolje. Kao majka će biti stroga, ali pravedna. Ona odgaja pobednike i vladare. Sve što traži od vas je da pokažate karakter i istrajnost, a ona će vam rado pokazati kako, svojim primerom.