Saznaj koja boja kose ti najbolje stoji


Koja boja kose ti pristaje? Vrlo je važno za kosu izabrati boju koja ti najbolje pristaje jer ćeš odmah izgledati bolje, a kosa bogatije i sjajnije.Sama možeš isprobati više boja, ali najbolje bi bilo prepustiti se u ruke profesionalnom frizeru koji će kosu lijepo nijansirati. Prema stereotipima plavušama pripisuju mladenačku vitalnost. Brinete doživljavamo kao žene kojima možemo vjerovati, crvenokose su one koje uvijek moraju biti u centru pažnje. U kojoj bi se boji najbolje osećala?

Brinete

Svi koji žele smeđu boju kose moraju unaprijed imati na umu da kosi trebaju prilagoditi i boju tena. Ako si blijeda, uz tamno smeđu boju kose izgledaćeš isprano i bolesno.

Šminka

Većina boja dobro pristaje uz smeđu kosu, pa sa sjenkom ne možeš pogriješiti. Ipak, kada želiš ostaviti poseban utisak koristi one sjajnije. Sa rumenilom nemoj pretjerivati. Širokom gustom četkom nanesi sasvim malo ružičaste ili smećkaste boje. Kod ruževa se odluči na neku nijansu crvene, a intenzitet prilagodi vlastitim preferencijama.

Crvenokose

Ako ideš na poslovni sastanak ili razgovor za posao kosu sveži u konjski rep da bi izgledala ozbiljnije. Za večernje izlaske izaberi neukroćene uvojke i svi će se zasigurno okrenuti za tobom.

Šminka

Ne bi trebala koristiti previše šminke, niti kombinovati boje. Upotrebljavaj samo crne olovke i smeđu sjenku. Rumenila izbegavaj.

Plavuše

Plava boja dobro pristaje osobama koje imaju svijetle oči i svijetlu put. Ako se odlučiš za plavu boju, frizera bi trebala vrlo često viđati jer ispucali i isušeni plavi vrhovi odaju „jeftin“ izgled. Takođe, plava boja ima jako puno nijansi pa se odluči za onu koja ti najbolje odgovara. I kod izbora nijanse poslušaj stručni savjet frizera.

Šminka

Možeš koristiti sjenku svih boja. Ako želiš dodatno naglasiti oči crnim tušem ili olovkom iscrtaj rub uz trepavice. Rumenilo koristi po želji. Takođe i ruževe, iako će ti bolje odgovarati sjajila za usne. Važna stvar za napomenuti je da pripaziš na kontrast između kose i obrva.

Crnke

Ova boja dobro pristaje samo osobama koje imaju taman ten ili im je crna prirodna boja.

Šminka

Nemoj koristiti tamnu sjenku jer ćeš izgledati previše zatvoreno. Radije kombinuj vesele boje ili koristi zelenu sa kojom ne možeš pogriješiti. Rumenilo nanosi samo po potrebi i to u malim količinama sa širokom četkom. Smeđa bi ti mogla najbolje pristajati jer ružičaste nijanse znaju djelovati malo neprirodno. Ruževe možeš koristiti svih boja, ali ipak izbjegavaj one previše uočljive. Odluči se za nježnije tonove.

cyberbulevar.com

Ostavi i ti komentar! :)