SAVRŠENA DIJETA POSLIJE PORAĐAJA POZNATIH DAMA: Kim Kardašijan je uz pomoć ove dijete smršala 22 kilograma a Bijons je se prepolovila!

0
662
Foto:Instagram

Vojvotkinja Kejt Midlton smršala je 13 kilograma nakon porođaja za pet sedmica. Pridržavala se ishrane sa niskim sadržajem ugljenih hidrata. Vojvotkinja je plivala i vježbala pilates, a nakon porođaja je redovno trčala.

Foto:Shutterstock

Kim Kardašijan je nakon rođenja ćerkice Nort izgubila više od 22 kilograma. Svakog dana ujutro radila je 100 čučnjeva i pridržavala se Atkinsove dijete bez ugljenih hudrata. Kim je jednom nedeljno imala pravo na “varanje” i tada je uživala u svemu što voli da jede.

Foto:Profimedia

Bijonse se priklonila veganskoj i često je na 22-dnevnom programu ishrane, koja podrazumeva korigovanu i zdravu dijetu i isključuje gladovanje. Osim što ne jede meso, ona ne jede ništa što je životinjskog porekla – ni mleko, ni jaja ni sir.

Foto:Profimedia

Dru Barimor nije žurila da skine 18 kilograma poslije rođenja kćerkice. Liniju je vratila detoksikacijom prirodnim šejkovima i izbegavanjem mlečnih proizvoda i šećera.

Fenserka.com/Alo.rs