ŠAŠA , JELENA I TIJANA ZAPLESALI NA SCENI: Ovakav show još niste gledali! Ludnica na snimanju “Zvezda granda”, a tek kad vidite šta je bio povod

0
533

Prvi put na velikoj sceni “Zvezda Granda” predstavila se Nikšićanka Anđela Tomić. Ona je odabrala pjesme “Kuda idu ostavljene devojke” Cece Ražnatović i “Žene vole dijamante” Jelene Karleuše. Sudeći po komnetarima dok je trajao njen nastup posebno se dopala Jeleni Karleuši čiju je pjesmu pjevala. Na kraju je imala ukupno šest glasova žirija.


Svoje glasove za mentore potvrdili su Džordž, Jelena i Tijana, dok su ostali odustali od saradnje sa visokom Crnogrkom koja se bavi i manekenstvom.

-Mislim da već možete da pretpostavite… Biram Jelenu Karleušu, rekla je Anđela.

-Moram da kažem da su Jelenine pjesme izuzetno teške za pjevanje, rekla je Tijana, a Saša Popović je rekao:

-Ma daj šta tu ima da se pjeva…

-Hajde da pustimo matricu i da zajedno ti i ja otpjevamo i odigramo “Žene vole dijamante”, predložila je JK Saši. Iako nije znao riječi pjesme Popović je prihvatio izazov. On je zajedno sa Jelenom i Tijanom izašao na scenu i napravio šou koji će se zauvijek pamtiti.

Pokušao je da uhvati neke pokrete čime je nasmijao publiku, a dok je JK pjevala uspio je da je lupi po guzi. Atmosfera u studiju je dostigla usijanje, a onda je on podigao ruke u stilu pobjednika dok su trajali aplauzi.

Izvor: grand.online