SAŠA I BRENA POSJETILI BABU VANGU PRIJE 30 GODINA: Sve se obistinilo, a SAŠI JE ULILA STRAH U KOSTI KADA JE DETALJNO OBJASNILA KADA ĆE DA NAPUSTI OVAJ SVIJET! Od tada on misli samo na jedno!

0
381

Jedan od najpopularnijih poslovnih tandema u našem regionu su u svakom slučaju Lepa Brena i Saša Popović, koji su u prošlosti zajedno nastupali u jednoj od najpopularnijih muzičkih sastava na našim prostorima svih vremena, u grupi „Slatki Greh“.

Još od tad su odlični prijatelji i partneri, otkako je „Slatki greh“ harao cijelom bivšom Jugoslavijom, a svoje prijateljstvo su održali i danas.

Jednom prilikom su Lepa Brena i Saša Popović otkrili da su tokom devedesetih godina odlučili da posjete čuvenu proročicu Baba Vangu, koja je Popoviću otkrila kada će umrijeti, dok je Breni prorekla da će se udati za Boba Živojinoviću. Tada je baba Vanga rekla Breni da će se udati za čovjeka u bijelom, a ona je mislila da će se udati za nekog doktora. Ipak, ispostavilo se da je Vanga na kraju ipak bila u pravu.

Ona im je i prorekla da će se „Slatki greh“ raspasti, a to je bilo nešto za što su oni smatrali da je nemoguće. Ipak, nisu znali da im stiže rat, te da nema šanse da će opsati u tim godinama.

Foto:Srbija danas

Što se tiče Popovića, ona mu je otkrila kako će dalje da se razvija njegov život, ali i kako će on umrijeti, a to je proročanstvo kojeg se on i dan danas boji, i to sa svakim U… jer se sve što su razumjeli tog dana od strane babe Vange obistinilo. Šta vi mislite o ovome, kakvo je vaše mišljenje o proročanstvima i takvim temama?

Izvor: magazindan.info