SANDRA AFRIKA PROGOVORILA O MUŠKARCU KOJI JU JE IZDAO I POVRIJEDIO: Maštala je da se uda za njega, a onda je saznala OVO

0
727

Sandra Afrika ispričala je zbog čega se raspala njena veza sa fudbalerom Vladimirom Volkovim.

– Vladimir i ja nismo zajedno. I ranije smo se stalno svađali i mirili, ali ovoga puta je definitivno kraj – kaže iskreno za Alo Sandra i objašnjava zbog čega je do raskida došlo.

– Jako me je razočarao. Ponaša se kao da ima 15 a ne 33 godine. Umjesto da razmišlja zrelije, on se ponaša kao klinac. Umjesto da se mnome oženi, on me vara – kaže Sandra.

Iako ga nije, kako kaže, uhvatila u prevari, tvrdi da joj je bio nevjeran.

– Nije on od onih muškaraca koji samo lajkuju slike pojedinih žena na društvenim mrežama. Taj i zove i piše, i svašta radi. Ja sam mu svaki put prelazila preko svega jer sam slaba na njega, ali ovog puta je definitivno kraj. On se uvijek pravda kako to ništa ne znači, kako je to samo bezazleno dopisivanje i prepiska, ali meni je i to prevara. Ako pišeš nekoj djevojci i otvoreno je muvaš, ne moraš fizički da budeš sa njom da bi me prevario. Jako sam ljubomorna po prirodi i ne mogu preko nekih stvari da pređem – iskrena je Sandra.

Iako je povrijeđena i pati, često koristi priliku i da se našali na svoj račun.

– Svi me pitaju da li je moguće da on mene ovakvu vara. Ali, eto, vidite da je moguće. Pitaju me često da li je Volkov ljubomoran, a kada im kažem da nije, svi me pitaju da li me on uopšte voli. Ja im kažem da pitaju njega. Evo, pitajte ga i vi da li me je volio – kaže kroz smijeh atraktivna pjevačica.

– Mene muškarci nikada nisu saletali, ne znam u čemu je fora. Vladimir mi možda baš zbog toga nikada nije pravio ljubomorne scene. Za razliku od njega, ja sam jako ljubomorna – iskrena je ona.

Sandra ne krije da priželjkuje brak i djecu, te da je spremna za ulogu majke.

– Priželjkujem već dvije godine da se udam i rodim dijete, ali smatram da će se to desiti onda kada se najmanje budem nadala. Neke stvari ne možemo planirati, to se jednostavno desi onda kada treba da se desi – iskreno kaže

Sandra, pa objašnjava kakav joj je muškarac potreban.

– Očekujem od svog muškarca da se ponaša u skladu sa svojim godinama. Ja imam 32 godine i razmišljam drugačije nego kada sam imala 22. Očekujem zrelost, iskrenost, lojalnost i odanost. Vjernost se podrazumijeva – zaključuje Sandra za Alo.