“Samo 5 dana prije moja svadbe, sopstvena djevojka me je prevarila sa rođenim bratom”

0
442

Samo 5 dana prije moja svadbe, sopstvena djevojka me je prevarila sa rođenim bratom. Svi iz okoline su mi govorili kako je sa mnom iz koristi i da me samo pravi budalom.

Nisam htio nikoga slušati jer mi je bila sve na svijetu. Zbog nje sam čak prestao da pušim, krenuo sam u teretanu, pa sam tako slatio sa 128 na 91 kilu. Zabavljali smo se 4 godine, bili vjerni jedno drugom i treblo je da se vjenčamo. Na vjenčanju je bilo preko 300 zvanica, koje su već potvrdile svoj dolazak, a onda sam 5 dana prije vjenčanja djevojku uhvatio sa mojim rođenim bratom.

Čitav svijet mi se tada srupio kao kula od karata. Tačno sam mislio da ću pući od tuge, jednostavno nisam znao šta da radim. Onda mi je pokušala objasniti da je sve bilo slučajno radi alkohola. Počela je da plače i govorila je da me nikada ne bi prevarila ni sa jednim čovjekom.

Tada mi je obećala da se više nikada neće dovesti u iskušenje da nešto takvo ponovi. Više nisam imao vremena za razmišljanje. Vjenčanje je trablo biti održano za nekoliko dana, i tada sam bez prevelikog razmišljanja odlučio da ćemo se ipak vjenčati.

Povjerovao sam joj ponovo, povjerovao i njenim obećanjima da za tu njihovu ludost niko nikada neće saznati. Svadna je bila organizovana, ona već trudna, u trećem mjesecu, jednostavno nisam imao izbora. Svakako bi je oženio i da je nisam vidio tu noć sa bratom. Istina je da sam od tad mnogo više sumnjičav i da pratim svaki njen korak. U braku smo već dvije godine, i nikada mi nije dala povoda da pomislim da će me prevariti.