“Sa samo 18 godina sam se udala i to samo iz čiste koristi…”

0
1374

“Sa samo 18 godina sam se udala i to samo iz čiste koristi. Voljela sam njegove pare i ništa više kod njega. 30 godina je stariji od mene, glupo bi bilo da mi se on fizički sviđao. Slagala sam mu da sam trudna i bukvalno ga natjerala da se razvede od svoje žene i oženi mene.

Par mjeseci sam uživala, prejedala sam se kako bi dobijala na kilaži, ali kako je vrijeme odmicalo morala sam naći načina kako da riješim problem moje nepostojeće trudnoće. Smislila sam pakleni plan. Rekla sam mužu da pozove svoju djecu na ručak. Sve je bilo super, glumila sam da su mi dragi, a onda kada sam u kuhinji ostala sama sa njegovom starijom kćerkom, koja ima isto godina kao ja, bez ikakavog razloga sam počela da vičem, dozivam pomoć, a ustvari sam ja nju čupala i udarala.

foto:Ilustracija

Kada sam ga čula kako prilazi kuhinji pala sam na patos i uhvatila se za stomak, plakala sam i govorila kako me je udarila njegova kćerka, govorila sam uplakanim glasom, kao u sapunicama, NAŠA BEBA, NAŠA BEBA… Toliko je glup ili me toliko voli, da je povjerovao u cijelu priču, istjerao je djecu iz kuće kao pse lutalice iz dvorišta.

Uspjela sam, čak sam dobila i više, za gubljenje bebe, NAŠE BEBE, kriva je njegova kćerka, nikada joj to neće oprostiti. Još kada sazna da “više nikada neću moći da zatrudnim” a to mi je sljedeća laž, mrziti će ih do kraja života. Sve što želim su njegovi milioni… korak po korak sve sam bliže. Kao kraljica zauzela sam poziciju i sada je sve na meni, čim brže mu pokupim novac brže ću se i izvući od njega. Neke moje prijateljice krenule su na fakultet, ovo je moj put ka sreći.”

Izvor:Ispovesti.com