REGION U SUZAMA POSLIJE OVIH RIJEČI Nakon što su joj oduzeli sina, Severina poslala snažnu poruku: “Što manje znate, bolje vam je”

0
547

Regionalna muzička zvezda Severina Kojić trenutno je na svojoj turneji “The Magic Tour”, tokom koje organizuje sjajne koncerte po gradovima u regionu.

Međutim, Severina je nedavno doživela veliku neprijatnost, kada joj je odlukom suda oduzeto starateljstvo nad sinom, koji će od sada živeti sa njenim bivšim suprugom Milanom Popovićem.


Pjevačica je najavila da će pokrenuti tužbu protiv ove odluke suda, a sada je još jednom pokazala da ne odustaje od svoje borbe. Naime, ona je na svom Instagram profilu objavila snimak sa koncerta i uz to poslala moćnu poruku svima.

S- Budite mi dobro, budite mi veselo… Budite dobro i kad mislite da vam nije dobro… Jer to sve što mislite, ništa ne postoji… Postoji samo ono što je u srcu… Ono što je u našim glavama, toliko nas opterećuje… Želim vam da što manje znate, da nemate pojma… I onda da budete samo srećni… Da budete zdravi… Nemojte puno misliti… Što manje znate, bolje vam je… Laku noć, Split, Beograd, Zagreb, Ljubljana… Volim vas – napisala je Severina uz snimak sa koncerta.
Izvor: alo.rs