REGION BRUJI O NJIHOVOJ VEZI: Sloba otkrio sve o vezi sa Darom Bubamoram, a onda je OVIM ŠOKIRAO SVE

0
557

U jeku priča da su Sloba Radanović i Dara Bubamara u tajnoj intimnoj vezi
Slobu Radanovića u posljednje vrijeme povezuju sa mnogim ženama, pa i sa pjevačicom Darom Bubamarom. Ona otkrivatajnu njihovog odnosa.

Instagram

U jeku priča da su Sloba Radanović i Dara Bubamara u tajnoj intimnoj vezi, pjevačica je otkrila da uskoro izlazi njihova duetska pjesma „Nemoj mnogo da me voliš”.

Instagram

Najava zajedničkog projekta podgriiala je šuškanja da nisu samo kolege, a Pinkova zvezda otkriva detalje saradnje sa jednom od naših najpopularnijih folk pjevačica.

– Jeste, snimamo duet. Nismo se još sreli zajedno u studiju. Zbog obaveza smo odvojeno snimali i snimili smo samo demo-verziju, ali i demo već zvuči savršeno. Dara je otpjevala prelijepo i preemotivno. Ona i ja smo u super odnosima, dijelimo zajedničkog menadžera i poklapaju nam se energije. Dara je super lik.

Foto:Instagram

Pjesma je preemotivna, moja je ideja, a Rale Ratković ju je savršeno sproveo u djelo i napravio sjajnu numeru. Tekst je pisala Marina Tucaković, onda možete da zamislite koja količina emocije je u pitanju. Vidjećete oko Nove godine – izjavio je Sloba, a na pitanje da li su Dara i on zaista u šemi nije želio da da odgovor.

Izvor: Alo.rs./ foto: instagram , expresstabloid.ba