RASTA PRODAJE OGROMNU VILU KOJU JE KUPIO ZA ANU NIKOLIĆ I KĆERKICU! Kad vidite kako izgleda ostat ćete bez teksta! Ovakav luksuz Srbija nije vidjela!

0
474


Stefan Đurić Rasta navodno je ostao bez 120.000 evra koje je uložio u izgradnju vile u Malom Mokrom Lugu, gdje je planirao da se preseli sa bivšom suprugom Anom Nikolić i njihovom ćerkom Tarom.

Radovi na kući su počeli prije više od dvije godine, ali čim su krenule nesuglasice u braku, reper je sve obustavio.

Ova kuća i dalje je u istom stanju u kojem je bila prije dve godine.Kada se Stefan vjenčao sa Anom, dogovorili su se da žive u mirnijem kraju grada. Brzo su našli taj plac, kupili ga i gradnja je počela. Planirano je da vila bude na tri nivoa, da sadrži spa centar, kao i studio.

On novca ima i to nikada nije bio problem, aodmah je uložio oko sto hiljada za materijal i isplatio je majstore. Kad su se on i Ana prvi put, prvi put razišli, radovi su stali, pa je poslije pomirenja odlučeno da se nastave radovi i tada je kupio prozore i vrata i počeo da zida bazen u dvorištu. Međutim kada su se zvanično razveli, on je obustavio radove – kaže izvor.

Foto:Društvene mreže

Njemu nije krivo što mu je investicija propala, on je nakon toga kupio stan na Vračaru – Rasti taj novac nije važan, on je želio da ispuni Ani želju da živi u velikoj kući. Tu nedovršenu kuću možda će prodati. Zasad, sve stoji onako kao je i prije godinu dana bilo – kaže izvor.

Prema izveštaju vikendica je pod uticajem vremenskih prilika prilično oronula, dvorište je zaraslo u korov, a majstore nisu sreli.
Izvor: espreso.rs