RADA MANOJLOVIĆ SE OGLASILA NAKON SMRTI MAJKE: Progovorila o teškim trenucima, a onda spomenula SVOJU PRINOVU! HARIS JEDVA ČEKA!

0
762

Pjevačica Rada Manojlović iz godine u godinu uspješno korača ka muzičkom tronu. Ostvarila joj se želja da postane zvijezda, što, kako kaže, duguje majci Mirjani, koja je, nažalost, preminula od posljedica najteže bolesti prije petnaest godina.

Radi majka sve više i više nedostaje, a pogotovo za vrijeme praznika, kada je uvijek porodica na okupu.

– Fali mi mama. Faliće mi na svakom dočeku, na svakom rođendanu, svakoj Novoj godini koja prođe onako na kalendaru, a ja brojim koliko je od kad nje nema… To je nešto što me uvijek sjeti, ali ja to naravno brzo izbacim iz glave – priznaje Rada, koja se trudi i uspjeva da uprkos svemu hrabro korača kroz život s osmijehom na licu i bude pozitivna i raspoložena.

Novu godinu ovaj put neće dočekati s dečkom Harisom Berkovićem, koji će pjevati u Beču dok će ona zabavljati Beograđane. Ipak, za praznike mu sprema misteriozni poklon o kojem, da se nešto ne bi izjalovilo, nije željela da detaljiše, a na pitanje da li sebi i svom emotivnom partneru u 2020. godini želi prinovu, Rada kaže:

– Mi to i dalje odlažemo iz razloga što čovjek ne može da nas pohvata, nikada nismo kući. To je malo nezgodno, tako da bismo morali da se smirimo, ili on ili ja – objasnila je kroz smijeh Rada za Pink.rs.