Rada Manojlović nakon što je deportovana iz Švicarske ŠOKIRALA IZJAVOM KAKO JE u sve prste “umješao” i Darko Lazić

0
1764

Pjevačica Rada Manojlović stigla je danas oko 14 časova u Beograd, nakon što je sinoć prošla kroz pravu dramu na ciriškom aerodromu.

Rada je, podsjetimo, juče otputovala u Cirih gde je uveče imala zakazan nastup, međutim čim je sletjela na tamošnji aerodrom policajci su joj zabranili da uđe u zemlju, budući da u pasošu nije imala radnu vizu, iako je na papiru imala potvrdu da joj je dozvoljeno da radi u Švajcarskoj.

  • Nemam vizu u pasošu zato što oni nisu radili zbog praznika Noć vještica. Nisam stigla da taj pečat pokupim u Beogradu. Mnogo mi je žao zbog publike! Šta da vam kažem, Marfi je moj brat, to je sve što mogu da zaključim poslije ovog baksuznog događaja – rekla je Rada za “Blic” kada je danas sletjela u Srbiju.

Ona je istakla da ju je savjetovao i kolega koji je prolazio sa tim pečatom na papiru.

  • Darko Lazić mi je rekao da je hiljadu puta prolazio sa tim papirom. A u njihovom savršenom zakonu od 99 odsto razloga zbog kojih su mogli da me puste, izabrali su ovaj jedan odsto da me ne puste. Ja nisam nikada bila predstupnik niti bilo šta slično, dešavalo se da puštaju kriminalce koji u njihovoj zemlji nisu ništa uradili, a mene su vratili.

Iako je otkazivanjem izgubila novac, pjevačica kaže da o tome ne razmišlja.

  • Pare nisu problem, uvijek sam bila ljubazna, nikada nisam bila nadmena, vratili su me i to je to.

Rada je istakla da, inače, koncerte ne otkazuje ni u najgorim uslovima.

  • Žao mi je što se ovo desilo, ja nastupe ne otkazujem ni kad sam bolesna! Nastup ćemo ponovo zakazati, ovog puta kada ne bude bio praznik nadam se – dodala je kroz smijeh pjevačica, pa zaključila:
  • Birokatija je to, nisam ni prva ni poslednja koja je imala ovakav neki problem!

Ona, inače, ističe i da ima svog advokata koji radi na slučaju i upućen je u sve.

Nakon što su joj saopštili da mora biti deportovana, Rada Manojlović je noć provela na ciriškom aerodromu gdje je iznajmila sobu, a prilikom dolaska u Beograd bila je vidno umorna, pojavila se bez šminke, a nije prošlo neprimjećeno i da nije nosila brushalter.


Izvor: blic.rs/ foto: blic