PRVO DIJETE JE DOBIO SA 50 i to sa mnogo mlađom suprugom koju KRIJE KAO ZMIJA NOGE: Evo kako izgleda ĐORĐETOVA LJEPŠA POLOVINA (FOTO)

0
577

Nakon što je na njegovom mjestu Aca Lukas proveo nekoliko sezona kao član žirija Zvezda Granda, došao je David Đorđe koji je itekako uspješno zamijenio svog kolegu, i donio je jednu novu dimenziju u serijealu najgledanije muzickog šou programa ovakvog formata u našoj regiji.

Kada je Aca Lukas napustio mjesto žirija, produkcija je obavjestila javnost da će se na njegovo mjesto doći David Đorđe, međutim neki su bili pomalo skeptični, dok su se drugi radovali, ali je ipak bilo više onih koji su sumnjali u to, jer će se jedan roker pojaviti na mjesto žirija jednog muzičkog tekmičenja u kojem se pretežno pjevaju zabavne i narodne pjesme.

Kao i publika, i sam Đorđe je bio skeptičan, jer nije znao kako će se snaći u ulozi koju mu je dodijelila produkcija, posebno ako se uzme u obzir da je Saša Popović od prošle sezone uveo da će kandidati imati mentore u vidu članova žirija.

Međutim kada se sve na kraju sagleda, Đorđe je postigao jako veliki uspjeh na tom području, jer se iskazao kao jako dobar mentor. Kada je riječ o njegovom privatnom životu, jako se malo zna.

Poznato je da ke u sretno braku već nekoliko godina i da sa svojom suprugom ima kćerku, koja ima tek 4 godine, a dobio ju je u svojoj 50. godini života. njegova je supruga jako privlačna žena, koja za svoje godine izgleda odlično. Đorđe je nikada nije isticao u javnosti, pogotovo zato što je mnogo stariji od nje.