“Prošli vikend smo otišli na more…”

0
1905

“Prošli vikend smo otišli na more, u braku smo 14 godina i ovo nam je prvi put da idemo sa klincima. Imam 41 godinu, ali taj morski zrak me totalno opčinio. Jučer dok sam se sunčala, muž i klinci su bili u vodi primijetila sam kako jedan mladić koji je bio odmah do mene sa svojom djevojkom uporno koristi svaki trenutak da me pogleda. Realno mogu mu mama biti.. Nije da se hvalim, ali kada je vidio moje ogromne grudi taj mladić je ostao zatečen.

Toliko se zagledao da je to i djevojka primijetila. Ja sam kulirala i onako zavodljivo stavljala kremu za sunčanje kao da se ništa ne dešava oko mene. Nakon nekih 10 minuta, ustala sam, tom mladiću okrenula leđa te se sagela da dohvatim nešto iz torbe. Čačkala sam po torbi i znala da on sigurno gleda, bukvalno sam mogla da osjetim njegov pogled na sebi, a onda neočekivano osjetila sam jak udarac po mojoj stražnjici.

Okrenula sam se i vidjela tu njegovu djevojku koja mi je pred cijelom plažom sasula brdo uvreda, kako sam matora dro,ljetina koja zavodi njenog momka, da sam jadna, da pravim budalu od sebe jer pored nje mlade ja kao nemam šanse kod njenog momka. Nikada nisam u životu imala nedostupne momke, svaki kojeg sam željela i imala sam, tako da te njene riječi su me na neki način naljutile i tada sam odlučila da ću tog mladića imati.

Sinoć smo se slučajno sreli u jednom kafiću i desilo se evo cijelu noć nisam oka sklopila koliko me i dalje trese adrenalin. Razmijenili smo brojeve i dogovorili da se nađemo jedan dan da TO uradimo na tenane. Šteta što je mladić iz Bosne i što smo prilično daleko u “stvarnom životu” jer je tko dobar ljubavnik da bi voljela sa njim imati kontakt i nakon ovog odmora na moru.”

Izvor:Ispovesti