PROSLAVILA SE ULOGOM U POPULARNOJ “Đekni”: A evo kako MILIJANA danas izgleda i čime se bavi, nikada je ne biste prepoznali!(FOTO)

0
703

U seriji “Đekna još nije u…, a kad će ne znamo” jedna od glavnih uloga bila je i djevojka po imenu Milijana.

Njenih pisanja pisma bratu koji je u Minhenu, sjećaju se svi gledaoci ovog ostvarenja.

Instagram

Milijanu je igrala glumica po imenu Arijana Čulina, koja je tada bila tek na drugoj godini Akademije. Jednom prilikom Arijana je izjavila da joj je ova serija obilježila život.

Instagram

Serija me je obilježila čitav život, i to po dobru, moram da priznam. I dalje me znaju po toj ulozi. Igrala sam u istoimenoj predstavi kod Milana Karadžića, pored Petra Božovića, Ljiljane Dragutinović i Stele Ćetković. Živko Nikolić je samo mene zvao od te ekipe za seriju – rekla je Čulina jednom prilikom.

Instagram

Na snimanje serije došla sam sa crvenom bojom kose. Reditelj mi je tada rekao da me nikad ne bi uzeo za Milijanu. Život me je odveo u Split. Rodila sam dijete kao samohrana majka i ostala sam dole – dodala je ona.
Ona je glumu završila u Beogradu, a za glavni grad Srbije je veoma vezana i za ovaj grad je vežu posebne uspomene iz mladosti.

Instagram

Beograd je grad moje mladosti, odrastanja i sazrijevanja. Prošlo je 30 godina, a i dalje sam u kontaktu s mojim klasićima – pričala je Arijana.

Izvor:pink.rs