PROBALA JE NAJPOPULARNIJU MASKU, ZA LICE, NAKON 15 DANA NIJE MOGLA DA VJERUJE: Evo kako joj koža sada izgleda! (VIDEO RECEPT)

0
641
Ilustracija

Da biste bili svježeg izgleda neophodno je pravilno njegovati lice. Šta znači pravilno? Ne treba koristiti proizvode koji sadrže dosta hemikalija o kojima ništa ne znate. Ako ste nekada čitali sastojke na kupljenim preparatima za njegu lica, sigurno ste pročitali da sadrže puno hemikalija.

Kokosovo ulje u čvrstom stanju

Soda bikarbona i kokosovo ulje su dva prirodna i pristupačna sastojka i sigurno će odgovarati vašoj koži lica. Korišćenjem ove mešavine primetićete kako vam je koža lica glatka, a ožiljci od akni manje primetni, kao i crvenilo. Ovaj preparat dobar je za suvu kožu, jer je hrani. Lako se priprema i još večeras ga možete pripremiti.

Način pripreme: 1 do 2 kašike kokosovog ulja i 1 do 2 kašike sode bikarbone sjediniti miješanjem. Možete staviti par minuta u mikrotalasnu da bi ste lakše sjedinili. Nakon toga stavite na 5 do 10 minuta u frižider. Preparat je gotov i možete ga koristiti kao piling lica.

Fenserka.com/Alo.rs