Prije par dana, mojoj devojci na fb-u neki lik stavio koment tipa ‘uh mačko’

0
571

Prije par dana, mojoj devojci na fb-u neki lik stavio koment tipa ‘uh mačko’.

Počeo sam da je napadam odmah naravno, ali čisto iz zafrkancije, jer nisam sumnjao ni tren u nju.

Foto:Ilustracija

Ipak, poslušao sam neki svoj osjećaj i krenuo da istražujem i došao do tog lika, došao do njenog priznanja da je bila s njim meni iza leđa…7 mjeseci!

Ja je doveo u grad, poklonio joj telefon, i sve što sam mogao, volio je ko nikog pre, dao joj svoje 3 godine, naučio je mnogo čemu, a ona meni tako.

Vjerovatno je navikla na ba.ine koje je dobijala u prošloj vezi pa joj je bilo teško biti ok u normalnoj vezi. Ne znam samo kakav naziv ide za takvu osobu. Žao mi je svega, ali život ide dalje.

BONUS ISPOVIJEST:


Preživjela je gubitak djeteta-bebe (moja starija sestra) i mislila da ne može biti gore. Ali moglo je… moja mlađa sestra je oboljela od epilepsije. Išla je po bolnicama u , doktori su zakazivali bezbroj kontrola, pregleda, a epi napadi su bila česta pojava.

Foto:Ilustracija

Najteže je bilo kada joj je jednom prilikom doktor specijalista rekao da za nju nema nade da će prohodati, progovoriti, da su male šanse da preživi… Ali moja majka se nije predala. Napravila je poseban režim ishrane prilagođen njenim potrebama (meso nije dolazilo u obzir) i ko zna šta je sve još uradila, i uspjela!!!

Foto:Facebook

Moja sestra je sada sasvim normalna djevojčica, hoda i priča bez problema (čak i previše) i to sve zahvaljujući njoj… Pobjedila je dijagnozu doktora i pokazala da je veliki borac, i ona i moja sestra. Mama moja najbolja, uspjela je!!! Mama, volim te!!!

Izvor: receeptizabrzaijednostavnajela.blog.spot