“Prije nekoliko dana doselila sam se u novi stan”

0
560

Prije nekoliko dana doselila sam se u novi stan. Konačno sam skupila hrabrosti da se preselim iz one rupe u kojoj sam prije živjela.

Kada sam se doselila, u zgradi nisam znala nikog, ali sam već prvi dan upoznala komšiju koji živi preko puta mene. Zove se Milan i ima 29 godina Nikoga do tada nisam znala u toj zgradi osim njega, a da budem iskrena nisam ni imala želju da upoznajem neke ljude.

Jedno sam se jutro vraćala iz prodavnice, i u haustoru zatekla Milana kako vadi poštu iz sandučića. Pozdravila sam ga i krenula prema liftu. Dok je lift stigao pored mene se našao i Milan. Tako smo zajedno krenuli liftom na četvrti sprat. U liftu nismo ništa razgovarali, međutim kada sam pošla da otključam stan, on me je pozvao kod sebe da popijemo po kafu čim budem imala vremena. Od prvog puta kada sam ga vidjela, bio mi je mnogo simpatičan i ne znam šta ni kako, ali mi svidjelo to. Poslije nekoliko dana sam pravila zabavu kod mene u stanu.

Pa sam tako pozvala svoje najbolje drugarice, a među pozvanima je bio i Milan. To sam se veče baš napila i nisam znala šta radim. Sve sam mu priznala, rekla sam mu da mi se mnogo sviđa i kako bih voljela da imam sve sa njim.

Nakon par sati, sjećam se samo da sam završila sa njim u krevetu u mojoj sobi. Ostalo možete sami da zamislite. Ne kajem se ni sekunde, jer je čitava noć bila fenomenalna.

Izvor: magazindan.info