PRIJA SE ODALA ALKOHOLU! Snimljena u pripitom stanju, a za sve krivi Filipa! U policijskoj stanici propjevala! Ovo je HAOS!

0
401

Pjevačica Aleksandra Prijović je dobila ponudu da snimi škakljive scene u jednoj poznatoj seriji.

Naime, ona će u toj seriji glumiti pjevačicu Milu koja se zaljubljuje u pogrešnog čovjeka koga glumi Branislav Tomašević, a po scenariju treba sa njim da završi i spavaćoj.

Foto: alo.rs

Prija je odbila da snimi ovu scenu.Kad sam u scenariju pročitala da treba da snimim tu scenu, rekla sam im da ne mogu. Nisam htjela to da radim po cijenu da izgubim ulogu. Onda smo to uradili mnogo drugačije, ali ne smijem da otkrivam detalje. Reći ću vam sam da glumim pjevačicu koja je na počeku karijere i koja se ludo zaljubi u pogrešnog čovjeka – rekla je Prija.

Foto: alo.rs

Teško joj je palo da snimi jednu scenu, a zbog toga je uzela i malo alkohola kako bi se opustila.

Foto: alo.rs

Teže je biti glumica nego pjevačica, nikada u životu nisam imala veću tremu. Svi na setu su se trudili da me opuste, najviše Vuk Kostić i Marko Janketić. Pretrnula sam od straha kada je trebalo da u pol. upravi snimim scenu u kojoj me oni ispituju. Onda sam im tražila rakiju da bih se opustila. Zapravo, trebalo je u toj sceni da budem pripita, pa sam stvarno popila rakiju kako bih odglumila – priča Aleksandra

Foto: instagram

Kaže da je ponosna što je krenula stopama svoje svekrve Lepe Brene.Filip me je uvalio u sve ovo! Nisam htjela da prihvatim ulogu, a on me je nagovorio. Eto, na kraju je bio u pravu. Bio je na setu i oduševio se kako sam se snašla. Jedva čekam januar da krene emitovanje – rekla je Prija