PREZGODNA ZGODNA TIJA je Instagram senzacija, ali čekajte da vidite NJENU BAKU: Kako je moguće da u SEDMOJ DECENIJI ima OVAKVO TIJELO?

0
827

Mlada Tija Kristofi je svojevrsna Instagram senzacija -na ovoj društvenoj mreži prati je više od 100 hiljada ljudi, a popularnost je stekla najpre zahvaljujući provokativnim fotografijama, ali i fitnes savetima koje ponekad deli.

No, postoji još jedna zanimljivost koja je proslavila ovu crnokosu 18-godišnjakinju na društvenim mrežama.

Foto:Instagram

Naime, Tija ima 63-godišnju baku Lesli, koja je takođe zaljubljenica u fitnes i često trenira zajedno sa unukom.

Upravo je Lesli i naučila Tiju osnovama vježbanja i prenijela joj zdrave navike, a baka i unuka iz Melburna najviše uživaju u dizanju tegova, dok je kardio trening za njih mačji kašalj.

Foto:Instagram

Plavokosa baka Lesli je nekadašnja fitnes šampionka – ima više od 30 titula, iako je tek sa 49 počela da se ozbiljno bavi ovom disciplinom, a ni dan danas se nije umorila od treninga, iako već gazi sedmu deceniju.

Ima do te mere izdvajane trbušnjake da bi joj na njima pozavidele i mlađane devojke, a kaže da se sebi zaklela da nikada neće dići ruke od fitnesa.

“Uvijek sam se interesovala za fitnes i bila sam odlučna u tome da ću svoje tijelo njegovati i u starosti. Voljela sam da budem jaka i dobijam opklade sa muškarcima u dizanju tegova. Mama mi je uvijek govorila da muškarci ne vole mišićave žene, ali očigledno vole”, ispričala je ona za australijske medije.

Foto: Instagram

Ona je dodala i da joj uvijek prilaze mlađi muškarci,

“Osećam kao da ne starim, pa to funkcioniše. Ali to nije ništa novo. Svi moji partneri su bili mlađi od mene, uključujući mog bivšeg muža – dijelilo nas je 13 godina”, rekla je i akcentovala da je sada daleko srećnija i zadovoljnija sobom nego u mladosti.

S.P.