“Prevarila sam muža samo 15 minuta nakon što sam pred 300 zvanica rekla DA”

0
2840
Foto:Ilustracija

Prevarila sam muža samo 15 minuta nakon što sam pred 300 zvanica rekla DA i zaklela se u “vječnu ljubav”.

Juče je bilo spektakulrno vjenčanje, pogodtovo spektakularno za mene.

Zabavljali smo se preko 5 godina i nikada ga nisam prevarila, zaista, ali… desilo se baš na našem vjenčanju. Možda malo odvratno, ali, desilo se.

Naime, krenula sam u sobu da skinem vjenčanicu, da se presvučem u laganiju odjeću, a onda me je iz susjedne sobe pozvao od mog muža najbolji drugar. Bila sam zbunjena, nisam znala o čemu se radi, mislila sam neka šala mog muža, ali kada sam ušla on je zatvorio vrata i str,asno me poljubio. Tek tada mi ništa nije bilo jasno, ali bilo mi je na neki čudan način super. Ne znam zašto, ali bilo je…

foto:Ilustracija

Vjerovali ili skupa samo ostali skoro pola sata, potpuno sam izgubila pojam o vremenu. Kada sam se vratila do mog muža prvih par trenutaka me držao neki strah, neka sumnja, mislila sam da će me ne znam na koji način, ali razotkriti, međutim nije.

Danas cijeli dan sam skroz zbunjena, nisam ni slutila da ću dan nakon vjenčanja za čovjeka mog života, čovjeka sa kojim sam planirala djecu, starost, sve… razmišljati o razvodu. Zaista, cjeli dan razmišljam o razvodu, jer ono što sam doživjela juče sa njegovim najboljim drugarom je nešto što nikada sve ove godine nisam doživjela sa, od juče, mojim mužom.

Foto:Ilustracija

Zbunjena sam, ali ono što znam je da ću se ponovo naći sa… kako a ga nazovem, mojim ljubavnikom. Jedva čekam.”

Izvor:Ispovesti.com