PREDSJEDNIK “SKINUO” MAJICU I POKAZAO “TIJELO SA NASLOVNICE”: Tviter ima poruku za Melaniju – Nek joj neko da šećera i vode

0
397
Profimedia

Američki predsednik Donlad Tramp na Tviteru je objavio fotomontažu svoje glave na telu Silvestera Stalonea s promotivnog postera za film “Rocky III.”

Fotomontaža je stavljena na njegov Tviter i Instagram profil u sredu bez objašnjenja u komentaru i dok je neko rekao “Roki” fotografija je postala najpopularnija na društvenim mrežama.

U komentarima na Tviteru ljudi su se našalili da neko treba da doda Melaniji šećera i vode jer nije ni svesna za kakvo telo je udata.

Twitter

Naime, radnja trećeg filma serijala Raki prati bokserov sukob s rivalom Džejmsom “Clubberom” Langom (igra ga Mr. T, glumac čije je pravo ime Lawrence Tureaud) koji završi tako što ga Roki nakon jednog poraza ipak pobedi, i to uz pomoć nekadašnjeg rivala Apola Krida. (Carl Weathers).

Tramp povremeno objavljuje šaljive tvitove i prenosi zabavne sadržaje, uključujući i one s kontroverznom pozadinom ili političkom podlogom.

Profimedia

Predsednik je otputovao na Floridu gde će provesti američki Dan zahvalnosti igrajući golf.