PRAZNIKE NE MOŽEMO ZAMISLITI BEZ NJEGA: Dizni snima REMAKE FILMA “Sam u kući”, tim povodom OGLASIO SE VRAGOSLATI KEVIN – Nećete ga prepoznati, evo kako danas izgleda

0
736

Zbog najnovije objave da producentska kuća “Dizni” snima najnoviji remake kultnog filma “Sam u kući” , društvene mreže su se prilično uzburkale.

U danima koji su uslijedili došlo je do stvaranja gomile “mimova” koji se na šaljiv način odnose prema novom rimejku, a jedan od predvodnika je upravo Mekoli Kalkin, originalni Kevin iz originalnog filma.

– Ovako bi izgledao Sam u kući u ovom vremenu – napisao je Kalkin na svom Tviteru uz fotografiju na kojoj u “opuštenom izdanju” sjedi na kauču okružen hranom, laptopom i papirima.

Tviteraši su vrlo brzo predložili da Kalkin treba da igra Kevinovog oca u novom filmu, a glumac je onda pozvao producentsku kuću da mu dodijeli ulogu.

– Dizni, zovite me – poručio je on.

Najglasniji su oni koji smatraju da bi ideju o rimejku filmskog hita jednostavno trebalo zaboraviti, pogotovo zato što nastavci originalnog prvog djela nisu postigli tako dobar uspjeh kao sam prvi film, piše Blic.