POTREBNO VAM JE SAMO JEDNO! Ovo je recept za prirodni lijek protiv raka pluća, dojke, prostate i debelog crijeva, DJELUJE!

0
522

Mnogi pacijenti su se izliječili baš zbog upotrebe ovog recepta. Rak je jedna od najtežih bolesti koja se godišnje dijagnosticira tisućama ljudi. Ipak, rak se liječi uspješno u mnogim slučajevima ako se na vrijeme otkrije.

Ovaj recept je odličan i uspješan kod liječenja raka. Mnogi pacijenti su se izliječili baš zbog upotrebe ovog recepta, prenosi Magazin.ba.

Ovaj prirodni lijek ubija kancerogene stanice, a ne uništava naše zdrave stanice. Čisti jetru, krvne žile, jača imunološki sustav, jača moždane funkcije i pomaže pri oporavku onima koji su pretrpjeli srčani udar.

Sastojci

– 15 limuna
– 12 glavica češnjaka
– 400 grama klice pšenice
– 400 grama oraha
– 1 kg meda

Priprema

Stavite pšenicu u posudu i polijte s vodom. Ostavite da stoji preko noći i iscijediti vodu nakon 10 do 12 sati. Zatim ostavite da stoji još 24 sata.

Nakon ovog perioda, sameljite orahe i pšenicu zajedno. Očistite češnjak, sameljite 5 neoguljenih limuna i dodajte ih smjesi, pa dodajte med i konzumirajte smjesu s drvenom kašikom zbog održavanja ljekovitog svojstva meda.

Upotreba

Ako bolujete od raka, uzimajte 2 žlice ove smjese na svaka 2 sata. Podijelite ovaj recept i s vašim prijateljima kojima biste mogli pomoći.i

Izvor:Novizivot