POSVAĐAO SE SA KOMŠIJAMA ZBOG CESTE I OGRADE: A onda im se PAKLENO osvetio, da li je ovo PREVIŠE? (FOTO)

0
2648

Nerijetke su svađe među komšijama, a sve eskalira kada nas oni jednim potezom izbace iz takta.

Sa takvim slučajem se susrela jedna porodica iz male države u srednjoj Evropi.
Naime, oni su se sa komšijama svakodnevno svađali zbog raznih stvaru, a jedna od njih je i cesta kojom se svakodnevno voze.

Naime, posjed porodice pravougaonog je oblika, a s desne i prednje strane posjeda nalazi se cesta. Kako bi lakše skretali, porodica je dopustila susjedima da prelaze preko njihova posjeda i slobodno se koriste tim četvornim metrom pri izlaženju iz ulice. Sve dok im jednog dana nije prekipjelo.

Budući da cesta nije asfaltirana, na njoj se često stvaraju rupe koje u većini slučajeva popravljaju upravo vlasnici posjeda iako se putem koriste i drugi susjedi.

– Komšije očekuju od mojih roditelja da sami plate asfaltiranje ceste, no oni to ne žele učiniti kao ni iko drugi. Jednog dana komšije su naručili drva koja im je dovezao golemi kamion. Vozač kamiona prešao je preko našeg posjeda i ograde te je oštetio. Ntko nije želio platiti štetu pa je otac krenuo u osvetu – objavio je na Imguru mladić čiji su roditelji vlasnici spornog posjeda.

Tako je vlasnik zemljišta sazidao novu ogradu preko koje više niko neće moći prolaziti, a izlazak iz ulice sada će svima biti otežan jer će morati skretati mnogo pažljivije

– Kako smo i očekivali, petero susjeda zapelo je svojim automobilima za našu ogradu, no niko nam nije pokucao na vrata – napisao je mladić. Dodao je kako su ih susjedi i tužili zbog ograde koju su sagradili, no spor su izgubili.