PORODICA PONOVO NA OKUPU: Emina Jahović sa bivšim mužem i sinovima! Evo šta je uradila da bi bili ponovo zajedno(FOTO)

0
598
Foto:Instaram

Emina Jahović i Mustafa Sandal navodno će dočekati 2020. zajedno, što je njihove sinove posebno obradovalo, jer će ponovo kao porodica slaviti u kući u kojoj su svojevremeno živjeli kao porodica.

Pjevačica je svakako istakla poslije raskida sa imućnim biznismenom da želi da se posveti karijeri i djeci, te i ne čudi što im je ispunila ovu veliku želju. Ona je, kažu, odbila sve praznične tezge kako bi se veselila u krugu porodice, a sa bivšim suprugom svakako je u dobrim odnosima.

Deca su veoma željela da Novu godinu dočekaju s ocem, a pošto se Emina uvijek trudila da im u svemu udovolji, tako je bilo i ovoga puta. Rješila je da odbije sve novogodišnje tezge i vrijeme provede s porodicom. Dječaci su bili presretni kada su čuli da mama neće nastupati za doček, već da će svi zajedno biti u domu gdje su nekada živjeli – rekao je izvor pa dodao:

Foto:Instaram


Mustafi je bilo izuzetno drago kada je čuo da će njegova bivša doći na proslavu Nove godine kod njega, pa se potrudio da organizuje najbolji ketering i najskuplja pića, kako bi sve bilo pod konac kada bivša žena stigne u goste – završava izvor.