PORODICA JE IZBACILA IZ KUĆE JER JE RODILA SA 16 GODINA SINA: “Trčala sam kroz selo i vikala na sav glas”!(FOTO)

0
480

Pjevačica Stojanka Novaković poznatija kao Stoja iznijela je u javnost detalje svoje teške i potresne životne priče.

Poznato je da se pjevačica udala sa 16 godina, ali je već sa 19 ostala bez supruga. Drama se odvijala u selu Perlez.

Udala sam se vrlo mlada, sa 16 godina, za čovjeka kog sam neizmerno voljela, kao i on mene. Sina sam rodila sa 17, i ubrzo počela da nastupam sa jednim bendom, uz suprugovu saglasnost. Idila je trajala do moje 19. godine, kada se dogodila ta nesreća, a onda je sve krenulo naopako – ispričala je pevačica.


Cijeli taj dan, do kasno u noć, išla sam kroz selo i na sav glas vrištala i plakala! Mislila sam da neću preživjeti. Narednih nekoliko mjeseci sin i ja smo bili kod moje drugarice, s njom sam dijelila poslednju šolju kafe i posljednje parče hleba. Naravno, morala sam da nastavim da pjevam po kafanama da bi moje dijete imalo šta da jede – dodala je ona u svojoj ispovjesti.

Sa porodicom nije bila u dobrim odnosima, jer se oni nisu slagali sa njenom odluku da se rano uda, a da stvar bude još komplikovanija, familija njenog supruga je nije voljela.


Porodica mog supruga me nikada nije voljela, od samog početka sam im smetala. Istog dana kada je moj muž spušten u zemlju, njegova porodica je mene i moje dijete od tri godine izbacila na ulicu! Nisam stigla ni stvari da ponesem, izašla sam bez ičega – ispričala je Stoja jednom prilikom.
Ipak, Stoja je uspjela da iz svih životnih nedaća izađe jača, da vrati osmjeh na lice i da danas živi normalnim životom.

Izvor: pink.rs