“Poljubila sam sestrinog muža “

0
612

Poljubila sam sestrinog muža i to ni manje ni više nego na dan njihovog vjenčanja.

Toliko me je sramota da ovo ikome kažem da ne misle kako sam sišla sa uma. Nikada nisam govorila previše o sebi kako ljudi ne bi stekli pogrešnu sliku o meni. Naime, redi se o sestrinoj svadbi na kojoj je bilo jako mnogo zvanica.

Veselje se održalo u jednom restoranu na autoputu Beograd – Niš. Inače imam malo viška kilograma, ali imam uzak struk, lijepo mladalačko lice na kojem se ne vide bore. Međutim moja je sestra sušta suprotnost u odnosu na mene, zato sam i došla na ideju da vam ispričam ovu priču.

Ne znam kako ali je našla nekog mačo frajera, pravi alfa mužijak, i toliko joj se divim i zavidim što ga je uspjela naći. Dakle, na njenoj svadbi sam malo pila i nakon nekog vremena me je malo i uhvatilo. Igrala sam i plesala sa gostima. U jednom sam trnutku primjetila da me budući sestrin suprug gleda sa nekom željom u očima. Gledala sam i ja njega, ali bi on svaki put stidljivo skrenuo svoj pogled. Kako sam bila pod uticajem alkohola, odlučila sam otići u toalet da se malo osvježim.

Malo sam popravila šminku, kad u jednom trenutku na vratima se pojavljuje sestrin čovjek. U jednom trenutku sam mu prišla da mu čestitam i poželim sreću u daljem životu sa mojom sestrom. U narednom momentu su se naše usne dodirnule. Samo smo se pogledali i vratili u salu na proslavu. Osjećam se mnogo loše, ne znam da li treba da kažem nekome šta se desilo.
Izvor: magazindaninfo