POBIJEDIO JE U „Zvezdama Granda“, a onda NESTAO BEZ TRAGA: Danas se bavi poslom za koji niko nije mogao ni da pretpostavi da ga interesuje (Foto)

0
340

Kada je riječ o popularnim muzičkim takmičenjima, činjenica je da većini učesnika, posebno onima koji se pokažu u najboljem svjetlu i dopadnu se publici, da se tada otvore brojna vrata i pruže prilike o kojima prije nisu mogli ni sanjati.

Upravo zbog toga nije veliko čudo što smo navikli da one koje zapamtimo u takmičenjima kao što je „Zvezde Granda“, da ih poslije toga stalno viđamo na estradnoj sceni u regionu, ali ipak, ima i onih koji odstupaju od većine, a među njima je i Dušan Svilar, koji je 2007. godine odnio pobjedu u ovom najgledanijem takmičenju u regionu, ali se svejedno poslije toga nije pronašao u svijetu estrade.

Nije mi odgovarao taj pritisak od strane medija, pa je tako odlučio da se odmakne od svega toga, a novu zanimaciju je pronašao u svijetu glume, pa je tako publika već neko vrijeme mogla da uživa u „Fantomu iz opere“ gdje je Svilar imao glavnu ulogu.

Kako god, ne može se reći da se i tu nije dokazao, a u svakom slučaju su glumci iz pozorišta manje izloženi lošim stranama slave i estrade nego što je to slučaj sa pjevačima i pjevačicama, kako je skoro uvijek svaki detalj njihovog života izložen javnosti i publici na uvid, što se Svilaru nije dopadalo.

Sumnjamo da se to sviđa ijednom od njegovih kolega, ali oni su svjesni da je to cijena koju jednostavno moraju platiti. Ipak, Dušan na to nije pristao, te je pronašao drugu umjetnost koju je zavolio i u kojoj sada uživa.

Izvor: magazindan.info