PLASTIČNE OPERACIJE SU JE IZOBLIČILE, A BILA JE PRAVA LJEPOTICA: Svijet je zgrožen DONATELINIM LICEM! (FOTO)

0
706
Profimedia

Dodjela britanskih modnih nagrada bila je jedan od najvažnijih događaja godine, pa nije čudo što je okupila neke od najvećih slavnih faca i poznatih ljepotica… Isti, naravno, nije propustila ni italijanska dizajnerka Donatela Versaće, žena koja stoji na čelu kolone jedne od najvećih modnih imperija na svetu.

Slavna kreatorka pokazala je vitku, savršenu figuru u pripijenoj metalikroze toaleti sa neobičnim izrezom u predjelu grudi, no javnost je ponovo okupiralo nešto sasvim drugo na Donateli.

Profimedia

Naime, uprkos nepresušnom talentu i činjenici da je poslovni mag, o ovoj 64-godišnjakinji glasnija su bila govorkanja da je sebe praktično uništila brojnim plastičnim operacija, te se o njenom licu bruji svaki put kada se pojavi u javnosti.

Profimedia

Ova Italijanka već godinama je na vrhu liste slavnih žena koje su promijenile lični opis estetskim korekcijama, i to nažalost ne na tako dobar način, a nisu retki komentari na Internetu da je od sebe napravila karikaturu.

Izobličene usne, očigledna i pretjerana upotreba botoksa, te zavidne količine hijalurona na jagodicama i borama oko usana uticali su da Donatela danas bude daleko od jedinstvene dame kakvu smo upoznali početkom 90-ih.

Profimedia

Ona je bila oduvijek temperamentna, burna i nepredvidiva, i fizički izgled oslikavao je njen karakter – bila je specifična, drugačija od svih, lijepa u svojoj neobičnosti. Taman ten, dua, plava kosa, tanke, gotovo nevidljive obrve i pune usne činili su da izgleda egzotično i senzualno, a u kombinaciji sa ekscentričnim stilom

No, nažalost, ovaj imidž postao je da nestaje već početkom 2000-ih, kada je polako, ali sigurno Donatela počela da se pretvara u simbol loše estetske hirugije!

Profimedia

Ona je i sama priznala da je zavisna od plastičnih operacije, te da ne misli da je prirodna izgled dobra stvar, a otkrila je i da je gotovo dvije decenija bila zavisna od kokaina.

Ove dvijne pogubne navike dovele su do toga da 64-godišnja plavuša ne može da se pohvali svježim ili zdravim izgledom, iako je fanatik za vježbanje i nijednog jutra ne propušta odlazak u teretanu.

Profimedia

Podsjetimo, ova dizajnerka našla se na vrhu kultnog brenda Versaće 1997, nakon što je njen rođeni brat Đani ubijen 1997. godine u Majamiju.

Fenserka.com/Žena.rs