PJEVAČICA UŠLA U TRGOVINU, izvadila novčanik i ONDA JE URADILA NEŠTO ŠTO JE SVE PRISUTNE U RADNJI ODUŠEVILO

0
422

Kupci u Walmartu u Palm Springsu ostali su zatečeni kada im je na blagajni prišla jedna žena i počela plaćati njihove račune, a kada su je pitali zašto to radi, objasnila je da je dobila na lutriji.

Društvenim mrežama proširio se video u kojem jedna žena dan prije Dana zahvalnosti u Walmartu u Palm Springsu svim kupcima plaća račune.

– Ja sam Cici – predstavila se kupcima na blagajni nepoznata plavuša, a na pitanje kupaca kako to da im plaća račun, odgovorila je da je upravo osvojila na lutriji. Ugodno je čavrljala s kupcima, stajala pored blagajne i redom plaćala račune svima želeći im uljepšati Dan zahvalnosti, a od jedne gospođe u znak zahvalnosti dobila je i cvijet.

Niko od kupaca nije shvatio kako je ova nepoznata žena zapravo jako poznata i da se radi o pjevačici Siji, koja u javnim nastupima svoje lice obično skriva kosom.

– Sia je jučer platila račun za moje namirnice i hvala joj na tome. Nisam je odmah prepoznala i ispričavam se što ću to ovako javno obznaniti, ali ovakva dobrota zaslužuje javnu pohvalu – napisala je Adri Buckles na Instagramu uz kratki video na kojem Sia plaća namirnice kupcima u Walmartu, prenosi Vecernji.hr.

Ovaj potez pjevačice oduševio je njezina obožavatelje i video se počeo brzo širiti internetom.
Izvor: hayat.ba