PJEVAČICA OSJEĆALA JAKE BOLOVE “TAMO DOLE”, a onda JOJ JE GINEKOLOG SAOPŠTIO VIJESTI OD KOJIH NIJE MOGLA DA DOĐE SEBI! Evo šta je vidio na ultrazvuku

0
724

Hrvatska pjevačica Katarina Rautek, pjevačica grupe E.T, očekuje treće dijete, a za trudnoću je saznala kada je zbog zdravstvenih problema otišla kod ljekara.

Kako je ispričala, Katarina je kod ginekologa otišla zbog problema s jajnicima, a pregled je pokazao da će dobiti dijete.

  • Ovo mi je treće dijete, sve je u redu. U šestom sam mjesecu trudnoće, a prije dvije nedelje smo saznali da je dječak – rekla je pjevačica u hrvatskom izdanju emisije “Exkluziv”, i dodala da će sina nazvati Nikolas.

Katarina je u braku s preduzetnikom Josipom Omazićem i koji iz prethodne veze ima ćerku. Pored Josipa je u potpunosti srećna, dok je ranije imala veoma loša iskustva u vezama.

  • Brak mi je mrak i tako mi je s Josipom bilo i prije braka, iskusila sam da me neko poštuje i da mi puno pomaže. Ne garantujem da će uvijek biti tako, ali za sada nam je super – rekla je ona jednom prilikom.

Bivšeg partnera Krešimira Svitlanovića prijavila je za z….., a u jednom intervjuu se prisjetila kroz kakav je pakao prolazila.

  • Čekala sam četiri godine da dobijem jednu jedinu presudu. Četiri godine svaka dva mjeseca ići na sud. Nespavanje, povraćanje. To je nešto zaista grozno, ne znam kako sam preživjela – rekla je pevačica svojevremeno.
    Izvor: alo.rs