PJEVAČICA NAPUNILA 50 GODINA, A IMA TIJELO KAKVO SAMO U LUDIM SNOVIMA ZAMIŠLJAMO: Helanke na njoj PUCAJU, a DONJI DIO SLIKE GRMI!

0
692

Možda Džej Lo izgleda kao da je vrijeme za nju zaista stalo, ali to joj nije palo s neba. Latino diva praktično ne izbija iz teretane, a paparaco fotografi “uhode” je na svakom ćošku kako bi dobili ekskluzivne fotke lijepe pjevačice u što prirodnijem i opuštenijem izdanju.

Tako su njene fotografije prije odlaska u teretanu uvijek hit na Internetu – jer ne samo da dokazuju da izgleda odlično i bez grama šminke, već i zbog autfita koje bira za tu priliku.

Instagram

Naime, Dženifer gotovo uvek vježba u vrlo tijesnim i pripijenim sportskim kompletima koji ocrtavaju svaki dio njenog tijela, pa je razumljivo što dižu toliko prašine.

Instagram

Nedavno se prošetala u sjajnim helankama svjetloroze boje i kratko sečenom duksu u istoj boji, u kojima je istakla bujnu zadnjicu, ekstremno zategnute noge i trbušnjake.

Instagram

Ona je uz ovu kombinaciju ponijela zlatne alke i futurističke skupe naočare, te sportske Nike patike u neutralnoj nijansi.

Fenserka.com/Žena.rs