Oženio pandur plavušu

0
630
ilustracija

Oženio pandur plavušu, i nakon 5 Noćnih
dežuranja za redom svako jutro zatekne
nepoznatog muškarca u svom bračnom
krevetu.

Šesto jutro, kada je ponovo zatekao
nepoznatog muškarca u krevetu pandur
popizdi, ščepa onog nesretnika za vrat,odvuče
ga do ormara, otvori ormar pa drekne na ženu:

– Pa dobro bre ćurko jedna, koliko puta treba
da ti ponovim da ON treba da se sakrije u ormar
kada dođem sa dežurstva, a ne TI!?!

BONUS ISPOVIJEST——>

“Nakon što se porodila, vjerujte da mi se moja supruga gadi, žena koju sam obožavao više ne liči na sebe. Rodila je blizance, dva sina, ali… ona više ne liči na onu ženu koju sam poznavao. Stomak razrezan do pupka, ožiljak debeo ko prst, obješena koža oko struka, obješene dojke, ispucala koža… čak ni u licu ne liči na sebe, vjerujte kada se raspremi i kada treba da legnemo, da bih se najradije ispovraćao od muke, odvratna je.

Ilustracija

U braku smo 3 godine i nikada je nisam varao, ali u zadnje vrijeme to radim. Imam 28 i zadnja 4 mjeseca se viđam sa jednom djevojkom od 19 godina, ima sve ono što je moja supruga izgubila. Iskreno kada sam sa tom djevojkom ne mislim ni na suprugu, ni na blizance, prosto uživam u svakom trenutku. Juče mi je ova moja ljubavnica da je tako nazovem predložila da se razvedem od žene i da ja i ona počnemo živjeti onako kako treba da živimo, ne da se krijemo po hotelima.

Odbio sam je, ali … kada sam došao kući oko ponoći moja supruga je sa suzama u očima rekla da će da poludi, da ne može sama da odgaja blizance, histerično me pitala gdje sam cijeli dan… Blizancima rastu zubi i prosto su nemogući za izdržati. Iscrpljen i umoran od “vatrenog” druženja sa mojom ljubavnicom, kada sam planirao da dobro odspavam, blizanci mi nisu dali mira. Cijelu noć su plakali, ciejlu noć ih nosamo, ljuljkamo… evo i sad jedan plače, i supruga se bori sa njim, ma KATASTROFA, ko zombi sam.Čini mi se da shvatam da ja uopšte i nisam još uvijek spreman za djecu. Previše je ovo za mene, suviše sam mlad da sve ovo trpim. Razmišljam možda je stvarno najbolje da se raziđemo ja i moja supruga, ionako svakim danom sve manje ljubavi osjećam prema njoj i možda je bolje da joj iskreno sve priznam nego da je u tajnosti varam, a onda i blizanci… nemam vremena ni strpljenja da im se posvetim, a iskreno djeca su bila želja moje supruge, ja ih nisam ni želio, još uvijek.

Da li ima ko pametan da mi da neki savjet?? Da li je bolje da sve priznam ili da varam suprugu? Odo danas sa ljubavnicom 10-ak dana na more da se malo opustim, da ohladim glavu, pa kad se vratim vidjeti ću šta i kako dalje, možda mi i neki vaš savjet pomogne u odluci…”

Izvor:Ispovesti.com