Ovu tajnu porodica Ražnjatović i Živojinović NIKO NIJE ZNAO: Sada je sve isplivalo na vidjelo! Ovo je nevjerovatno!

0
549

O svadbi sina folk zvijezde Svetlane Cece Ražnatović, Veljka Ražnatovića, koji je u nedelju stao na ludi kamen sa trudnom izabranicom Bogdanom, i dalje se priča.


I dok se jedni bave time kako su poznati izgledali, koliko je ko para dao mladencima, drugi pričaju o zvanicama koje nisu došle ili nisu bile pozvane na vjenčanje decenije. Među njima je i Lepa Brena, koja je na dan kada je Cecin nasljednik izgovarao sudbonosno „da“ bila u Monaku.

Ona je postavljala fotografije na društvenim mrežama sa odmora, pa su odmah počele da kolaju priče da je otputovala samo da ne bi bila na Cecinom veselju. Ali istina je drugačija. Brena nije ni bila pozvana na svadbu, što je za Kurir potvrdila Ražnatovićka.

Nema razloga da se pravi drama gdje je nema, žena nije ni bila pozvana, to su samo ružne spekulacije – objasnila je mladoženjina majka, koja je najavila novo slavlje za jun, kada će joj se roditi unuk Željko.


Inače, oni koji su dobro upućeni u estradna zbivanja ne vide ništa čudno u tome što na adresu Živojinovića nije došla pozivnica za Veljkovo vjenčanje. Ni Brena nije zvala Cecu kada se Filip Živojinović prošle godine ženio Aleksandrom Prijović.

Mnogima je bilo čudno što Ceca nije bila pozvana na Prijinu i Filipovu svadbu. Aleksandra je pjevala na Veljkovom punoljetstvu, a i ušla je u svađu s Jelenom Karleušom zbog Cece. JK je napala Prijovićku što se slikala sa Ražnatovićkom, ali joj zvijezda „Granda“ nije ostala dužna. Ali ne samo to. Ceca je učestvovala i u Breninom dokumentarcu povodom 35 godina karijere – kaže naš izvor i dodaje da ni Saša Popović nije bio pozvan, ali jeste Žika Jakšić, sa kojim se Ceca već godinama druži.
Inače, Brena i Ceca se nikada nisu svađale, ali se nisu ni družile. Bile su uvijek u korektnim kolegijalnim odnosima. Samo jednom je njihov odnos doveden u pitanje, i to prije više od dvadeset godina, u emisiji „Maksovizija“.

Da li je tačno da te Brena ne podnosi i koja je popularnija od vas dve? – pročitao je Minimaks pitanje gledaoca, a Ceca je odgovorila:

Jednom riječju, to ne treba ni upoređivati. Ja imam tek 23 godine i imam vremena za uspjehe, još veće uspjehe, ja se ne zadovoljavam ovim što sam postigla, jer mislim da mogu mnogo više. Moj maksimum tek predstoji! Drugo, ja ne mislim da mene Brena ne podnosi, čak ja jako poštujem Brenu i ovim putem je pozdravljam – rekla je tada Ceca.
Izvor: kurir.rs