OVO JE NOVA MARKOVA DJEVOJKA! Uplašena je nakon poruka koje je OD BIVŠE! Molila ga je da idu što dalje od Lune , a evo gdje ju je odveo!

0
670

Posljednjih nekoliko dana na društvenim mrežama vlada prava drama od kako su u pojedinim medijima isplivale informacije kako Luna Đogani moli svog bivšeg dečka Marka Miljkovića da se pomire.

Dok je u Luna u Beogradu i bije bitku sa psom koji je prošao kroz traumu nakon eksplozije petarde koja mu je ugrozila život Marko je na drugom kraju Srbije ali ne sam već sa novom djevojkom?

Naime, Marko Miljković je spakovao stvari i otputovao na Kopaonik, a kako izvor tvrdi društvo mu pravi prelijepa crnka Nikolina.

– Marko i njegova nova djevojka se znaju već duži period i bili su samo drugari, kada je on stavio tačku na vezu sa Lunom Đogani oni su riješili da prijateljstvo krunišu vezom, čak su i Novu Godinu slavili zajedno i nisu krili koliko jedno drugom odgovaraju i koliko su sretni u vezi – priča izvor i dodaje:

– Oni su zajedno otišli na Kopaonik, ali ne žele da izbacuju zajedničke fotografije samo zbog Lune, ona još nije preboljela Miljkovića i on se plaši da ona ne napravi neku glupost i da nešto ne uradi Nikolini – završava izvor, piše espreso.rs.

Naime, Nikolina jeste izbacila nekoliko zajedničkih fotografija sa Markom Miljkovićem ali je brže bolje iste i obrisala.