OVO JE DJEVOJKA SA NAJVEĆIM USNAMA NA SVIJETU: Muškarcima se smuči kad im priđe, a kad joj vidite fotografije bit će vam jasno zbog čega!

0
585

Dvadesetdvogodišnja djevojka iz Bugarske potpuno je promijenila svoj izgled nakon što je napravila čak 17 estetskih intervencija.

Andrea Ivanova, koja ima 22 godine, izjavila je da još od malih nogu želi izgledati poput njezinog idola, lutke Barbie, i imati najveća usta na svijetu.

Prema njenim riječima, čvrsto je odlučila ostvariti svoje ciljeve.

Andrea je primila 15 injekcija s hijaluronskom kiselinom u usne i obećala da će nastaviti s tretmanima. Nakon toga je primila još 2 injekcije.

Njene usne su sada tri puta veće nego što su bile, navodi Today Online, a na ovaj “podvig” potrošila je 2.500 dolara.

Prema izvještavanju lokalnih medija i kako News prenosi, Andrea će svoje usne ponovo “puniti” svaki put kad se budu počele smanjivati

Andrea je navela da ima veliku podršku svojih Instagram pratitelja i da ima obožavatelje s Bliskog Istoka, iz Argentine, Australije…

Sviđaju mi se usne sada više nego ranije, osjećam se odlično i sretna sam s njima – izjavila je Andrea.
Ona smatra da je jedinstvena na svijetu i tvrdi da nije kopirala ni jednu poznatu ličnost, kao i da još uvijek postoji konkurencija koju treba pobijediti kako bi ponijela titulu žene s najvećim usnama.

Ipak, zašto je Andrea u ovoj mjeri promijenila svoj izgled nikome nije jasno, a da li je zaista željela ovako izgledati procijenite sami.
Izvor: hayat.ba