OVI PREDMETI DONOSE NESREĆU, A SVI IH DRŽITE U KUĆI: Niste ni slutili šta ste sa njima unijeli u život, TRČAT ĆETE DA IH BACITE!

0
569

Neke stvari zaista mogu da donesu nesreću u vaš dom, a prema feng šuiju, ali i nekim narodnim vjerovanjima, ovih se odmah morate riješiti.

Ako to već ne znate, feng šui je drevna kineska veština uređenja prostora i življenja u skladu s okruženjem koja ima pravila kako da privučemo pozitivnu životnu silu či u svoje domove i život, a sa ciljem da osiguramo sreću porodici.

Ali ova vještina daje nam i savjete koje detalje nikako ne smemo da držimo u kući jer – privlače nesreću.

Otkrivamo predmete koje možda imate u svom domu, a vjeruje se da donose nesreću:

Razbijeno posuđe

Vjeruje se kako posuđe simbolizuje bogatstvo i porodicu, pa jedenje iz napuklog tanjira ili ispijanje kafe iz napukle šoljice podsvjesno želi dobrodošlicu nevoljama i neuspjehu u životu.

Kaktusi

Znamo koliko je lako brinuti se o njima, ali feng šui stručnjaci vjeruju da bodljikave biljke, sve osim ruža, donose negativnu energiju i lošu sreću u vaš dom.

Crna vrata

Ona možda izgledaju moderno u vašem domu, ali prema kineskoj tradiciji, crna vrata prizivaju pehove u vaš dom, osim u slučaju kada su okrenuta prema sjeveru.

Sjekira ili nož
Prema narodnom vjerovanju, ako sekiru ili nož držite u stanu vjeruje se da može da donese nesreću, ali ako vam ista stoji u radionici ili šupi onda nećete imati negativna uticaj.

Bisrena ogrlica

Nakit koji se ne nosi zrači negativnom energijom, pa je najbolje da bisernu ogrlicu za koju znate da nećete nositi možda poklonite nekome drugom.

Kala i gladiola

Cvetovi koji su vrlo dekorativni i lepi, ali veruije se da donose nesreću. Ako ih imate u kući stavite ih u hodnik ili u dvoriše kako biste se oslobodili negativne energije.


Izvor: dozakorisnog.info